Αθλητισμός

Πελέ – Καρκίνος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πελέ – Καρκίνος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Πελέ - Καρκίνος: Μετά από 48 ώρες παραμονής στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο, αφού έκανε εκ νέου χημειοθεραπείες μετά την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου.

Ο άσσος της μπάλας  Πελέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Σάο Πάολο το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου μετά από διήμερη νοσηλεία του σε αυτό, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία σχετικά με την αφαίρεση όγκου του παχέος εντέρου, που έκανε πέρυσι.

View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)

Πελέ – Καρκίνος: Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το βραζιλιάνικο ESPN ο 81χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί και πάλι σε χημειοθεραπείες. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε η ύπαρξη όγκων στο έντερο, στο ήπαρ και σε έναν πνεύμονα του «μαύρου διαμαντιού». Ωστόσο, από το νοσοκομείο αναφέρθηκε μόνο η θεραπεία για τον «όγκο του παχέος εντέρου», ενώ η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίσθηκε «σταθερή».

Ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου του παχέος εντέρου τον Σεπτέμβριο του 2021 και πέρασε σχεδόν ένα μήνα υπό φροντίδα. Νοσηλεύτηκε ξανά τον περασμένο μήνα για συνεδρίες χημειοθεραπείας και πήρε εξιτήριο στις 23 Δεκεμβρίου.  Θεωρούμενος ευρέως ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Pele υπέφερε από μια σειρά προβλημάτων υγείας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας χειρουργικής επέμβασης στο ισχίο που τον άφησε με επαναλαμβανόμενους πόνους και προβλήματα στο περπάτημα χωρίς βοήθεια.

View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)

Πελέ – Καρκίνος: Ο Πελέ δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην Έλζα Σοάρες

Έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά παραμένει ενεργός στα social media. Λίγες στιγμές αφότου το νοσοκομείο δημοσίευσε την ανακοίνωσή του, ο Πελέ δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην Έλζα Σοάρες, τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια που πέθανε νωρίτερα την Πέμπτη. Ο Σοάρες ήταν παντρεμένος με τον Γκαρίντσα, τον πρώην συμπαίκτη του Πελέ, στον οποίο έπαιξε μαζί του όταν η Βραζιλία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1958 και το 1962. Ο Πελέ κέρδισε επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1970, καθώς και αμέτρητα τρόπαια με τις ομάδες Santos και New York Cosmos.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments