Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Όσα είπε η 24χρονη Γεωργία στην κατάθεσή της

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Όσα είπε η 24χρονη Γεωργία στην κατάθεσή της
Ολοκλήρωσε την 4η κατάθεσή της στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία η οποία προσκόμισε sms και νέα αποδεικτικά στοιχεία - Τι είπε ο δικηγόρος της

Επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κατά την κατάθεσή της στην 4η ανακρίτρια Θεσσαλονίκη, η 24χρονη Γεωργία, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Γεωργία τα είπε όλα με θάρρος και με το κεφάλι ψηλά κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της.

Ο δικηγόρος στις δηλώσεις του εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των τοξικολογικών εξετάσεων που γίνονται, ώστε να φανεί αν χορηγήθηκαν στην κοπέλα ουσίες που έκαμψαν τις αντιστάσεις της.

Κατάσχεση κινητών

Τα κινητά τηλέφωνα δύο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, κατέσχεσαν οι Αρχές Ασφαλείας. Μετά από εντολή του εισαγγελέα, στο πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης, έγινε έρευνα στο σπίτι των δύο εμπλεκομένων και κατασχέθηκαν τα τηλέφωνά τους.

Οι δυο, σύμφωνα με  πληροφορίες από την ΕΡΤ, δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Νωρίτερα προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο άνδρας που φέρεται να είχε καλέσει την 24χρονη στο πάρτι. Μάλιστα, η προσαγωγή φέρεται να έχει γίνει από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η δήλωση της 24χρονης Γεωργίας λίγο πριν καταθέσει

Η 24χρονη κοπέλα σε δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους πριν από την τέταρτη κατάθεσή της είπε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments