Trash

Θεοφανία Παπαθωμά: Η θρυλική, εντελώς γυμνή φωτογραφία που έγραψε ιστορία

Θεοφανία Παπαθωμά: Η θρυλική, εντελώς γυμνή φωτογραφία που έγραψε ιστορία
Η θρυλική, εντελώς γυμνή φωτογραφία της Θεοφανίας Παπαθωμά που έγραψε ιστορία

Η Θεοφανία Παπαθωμά ενσαρκώνει την απόλυτη φαντασίωση των ανδρών.

Από το πρωτοξεκίνημά της μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα από τη γοητεία της, την σεξουαλικότητά της και τη θηλυκότητά της.

Πολλοί είναι εκείνοι που τη χαρακτηρίζουν ως την Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, αλλά η ίδια ξέρει καλύτερα πως είναι μοναδική.

Μία γυναίκα, γοητευτική, πληθωρική, που ακόμα κι αν ήθελε δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, Ανήκει στις πιο ποθητές γυναίκες, όχι μόνο της γενιά της, αλλά και των μετέπειτα…

Στο τηλεοπτικό της ξεκίνημα και γενικότερα στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της έκανε τους πάντες να παραμιλούν, ιδιαίτερα με τις τολμηρές εμφανίσεις της στο «’Αγγιγμα Ψυχής» , πάντα για τις ανάγκες του ρόλου, ξέρετε εκείνου που ξελόγιαζε έναν παπά….

Η τηλεοπτική επιστροφή της στις «Άγριες Μέλισσες» μας υπενθύμισε το πόσο ακαταμάχητη και γοητευτική γυναίκα είναι.

Έτσι με νοσταλγική -πάντα- διάθεση πάντα βρήκαμε τη θρυλική φωτογραφία της όπου εμφανίζεται εντελώς γυμνή, αποδεικνύοντας ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα βρίσκεται στην κορυφή των ανδρικών προτιμήσεων και φαντασιώσεων

Δείτε τη θρυλική γυμνή φωτογραφία της που έμεινε στην ιστορία

Τα παιδιά, ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Γρηγόρης Πετράκος

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει τρία παιδιά: τον 15χρονο Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, και τις δύο μικρότερες κόρες της, που απέκτησε με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Η ίδια περιέγραψε πως είναι να είσαι μαμά με ένα παιδί στην εφηβεία, λέγοντας πως πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του.

«Ο Πασχάλης είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος. Πάντα ήταν έτσι. Είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, μας δένουν πολλά πράγματα», σημείωσε για τον πρώην σύζυγό της.

«Ο Γρηγόρης είναι τρελαμένος με τις κόρες του. Τις πηγαίνει βόλτες, παίζει μαζί τους», είπε και αποκάλυψε πως όλα της τα παιδιά έχουν αδυναμία σε εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments