Ελλάδα

Έχασαν παιδί από νηπιαγωγείο – Το βρήκαν περαστικοί – Δύο συλλήψεις

Έχασαν παιδί από νηπιαγωγείο – Το βρήκαν περαστικοί – Δύο συλλήψεις
Το παιδί εντόπισε περαστικός να περιφέρεται μόνο του, στον δρόμο και το μετέφερε στην αστυνομία, διασώζοντάς το

Ένα απίστευτο και πραγματικά τρομακτικό περιστατικό διαδραματίστηκε σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο όταν άγνωστο πώς χάθηκε ένας 7χρονος. Το παιδί διέφυγε της προσοχής των υπευθύνων, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με διώξεις για την αμέλειά τους και σώθηκε σαν από θαύμα από περαστικό.

Όλα έγιναν την περασμένη Τρίτη όταν ο πατέρας του παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο στις τρεις το μεσημέρι για να παραλάβει το παιδί του από το νηπιαγωγείο. Μετά από δέκα λεπτά οι υπεύθυνοι τον ενημέρωσαν πως το παιδί δεν βρίσκεται στο σχολείο. Ο πατέρας του κάλεσε άμεσα την αστυνομία και τους ενημέρωσε για το συμβάν.

Το παιδί εντόπισε περαστικός

Μέσα στην τεράστια αγωνία του, στάθηκε τυχερός καθώς οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν, πως έχουν εκεί ένα παιδί που ταιριάζει στις περιγραφές του και πιθανότατα είναι το παιδί του. Τον κάλεσαν να το αναγνωρίσει. Το παιδί είχε εντοπίσει περαστικός να περιφέρεται μόνο του, στον δρόμο και το είχε μεταφέρει στην αστυνομία διασώζοντάς το.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών και βγήκε από το σχολείο. Διερχόμενοι το εντόπισαν μόνο και αβοήθητο και το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο πατέρας του ενημερώθηκε και παρέλαβε τον ανήλικο. Όμως δεν ζήτησε την ποινική δίωξη των υπευθύνων. Η δίωξη σε αυτές τις απευκταίες περιπτώσεις ασκείται αυτεπαγγέλτως.

Έτσι στο τμήμα παρουσιάστηκαν η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μία ακόμη νηπιαγωγός οι οποίες και  συνελήφθησαν αμέσως, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments