Ελλάδα

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησής του με τη Γεωργία

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησής του με τη Γεωργία
Πώς περιέγραψε ο δημοσιογράφος την πρώτη συνάντησή του με την 24χρονη

Αλλαγή ρόλου για τον γνωστό δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στη θέση του καλεσμένου στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και να αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησής του με την 24χρονη Γεωργία, θύμα του ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

«Κανένας μόνος, είναι το σύνθημα που πηγαίνει από στόμα σε στόμα αυτές τις μέρες και θα έπρεπε να είναι και το μότο της ζωής μας. Θα ξεκινήσουμε σήμερα διαφορετικά και χωρίς να χάσω χρόνο θα καλωσορίσω έναν άνθρωπο που μετρά πάρα πολλά χρόνια στον χώρο. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μίλησε με το όνομά της και το πρόσωπό της η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ο κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος», είπε η Ναταλία Γερμανού προτού υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

«Ζούμε σε μια εντελώς φαλλοκρατική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Τα περί φεμινισμού είναι παραμύθια, φούμαρα. Όπως ο φασισμός, έτσι και η φαλλοκρατία υπάρχει μέσα στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες. Έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη για το πώς μεγαλώνουν τα αγόρια τους. Έχω και εγώ αγόρι, έχω και δυο κορίτσια. Το δικό μου αγόρι, που είναι αγόρι αγόρι – αυτούς τους τύπους που βιάζουν δεν τους θεωρώ αγόρια – φλερτάρει, ερωτεύεται, αγαπάει, δίνεται και η έννοια βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Ο βιασμός δεν είναι μόνο σωματικός όταν κάνεις έρωτα μαζί της με το ζόρι, αλλά και το να τη χτυπήσεις, να την ακουμπήσεις απλά. Υπάρχουν όρια που είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και της συμβίωσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ευχάριστο είναι ότι όλος αυτός ο κόσμος βγήκε έξω και ότι όλες αυτές οι γυναίκες σήκωσαν το κεφάλι απέναντι σε μια νοοτροπία, η οποία δυστυχώς υπάρχει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Συμπλήρωσε δε πως «δυστυχώς τα παιδιά του κόσμου είναι αναλώσιμα για όλους αυτούς και για τους βιαστές και για τους ιατροδικαστές και για τους εισαγγελείς και τους ανακριτές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments