Πολιτική

Ηλιόπουλος: Αυτό που χρειάζεται δεν είναι υπομονή, αλλά πολιτική αλλαγή

Ηλιόπουλος: Αυτό που χρειάζεται δεν είναι υπομονή, αλλά πολιτική αλλαγή
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις της Μίνας Γκάγκα

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συνθηκολογήσει με τον θάνατο», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σχολιάζοντας δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα αναφέρει: «Με 500 απώλειες μέσα σε πέντε μέρες η κ. Γκάγκα υποστηρίζει ότι “δεν πρέπει να μας προβληματίζουν οι θάνατοι”. Μας προτρέπει να “κάνουμε υπομονή” και υπόσχεται ξανά ένα κανονικό Πάσχα. Η χώρα βρίσκεται δυο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Καταλήγοντας αναφέρει: «Αυτό που χρειάζεται δεν είναι υπομονή, αλλά ενίσχυση του ΕΣΥ και πολιτική αλλαγή».

Τι είπε η Μίνα Γκάγκα

Την άποψη πως φέτος είναι εφικτό να κάνουμε «Πάσχα στο χωριό» εξέφρασε κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Ανάλογη θέση είχε και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης, επισημαίνοντας βέβαια πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα για λίγο διάστημα ακόμα και μέχρι να αποσυμπιεστεί το σύστημα υγείας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα τόνισε πως η πανδημία είναι σε μία υψηλή αλλά σταθερή κατάσταση και πως τα νοσοκομεία πιέζονται. “Να είμαστε προσεκτικοί για το επόμενο διάστημα”, είπε σημειώνοντας πως κινδυνεύουν περισσότεροι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments