Lifestyle

Julia Fox: «Βγαίνω με δισεκατομμυριούχους από πάντα δεν είμαι με τον Κάνιε Γουέστ για τα χρήματα»

Julia Fox: «Βγαίνω με δισεκατομμυριούχους από πάντα δεν είμαι με τον Κάνιε Γουέστ για τα χρήματα»

Πηγή Φωτογραφίας: saint

Julia Fox: Η ηθοποιός απαντά στα επικριτικά σχόλια που την κατηγορούν ότι είναι με τον ράπερ για την πλούσια ζωή και την περιουσία του.

Την απάντησή της σε όσους την κατακεραυνώνουν ότι βρίσκεται σε δεσμό με τον Κάνιε Γουέστ για την περιουσία του έδωσε η Julia Fox. Ο περισσότερος κόσμος έχει την αίσθηση ότι η ηθοποιός δεν τρέφει αληθινά  συναισθήματα για τον ράπερ, αλλά είναι μαζί του για την φήμη, την πλούσια ζωή και τα χρήματά του. Πρόσφατα έκαναν έξοδο μαζί με την Madonna. 

«Οι άνθρωποι μου λένε συνέχεια “τον έχεις για τη φήμη και τα λεφτά του”. Αγάπες μου, βγαίνω με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου. Ας μην το συνεχίσουμε αυτό το ποιηματάκι», είπε χαρακτηριστικά  η ηθοποιός στο podcast «Forbidden Fruits».

«Είναι αστείο. Ξέρεις, ποτέ δεν νοιαζόμουν για την προσοχή ή για τη φήμη. Αλλά την κέρδιζα έτσι κι αλλιώς»

Αν και στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως «γυναίκα που αναζητά την προσοχή», η ίδια δεν δέχεται τον «τίτλο» και λέει: «Είναι αστείο. Ξέρεις, ποτέ δεν νοιαζόμουν για την προσοχή ή για τη φήμη. Αλλά την κέρδιζα έτσι κι αλλιώς».

Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του ράπερ και πρώην συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν και περιγράφει την σχέση τους ως «το όνειρο κάθε κοριτσιού».

Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσον αυτό είναι αμοιβαίο από την πλευρά του Κάνιε Γουέστ, αφού εκείνος δίνει την εντύπωση ότι κάθε του κίνηση γίνεται για να ζηλέψει η Κιμ.

Λίγα λόγια για το μοντέλο

Η Julia Fox είναι 31 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Έχει φωτογραφηθεί για πολλούς τίτλους, ενώ έχει εκδώσει και τα δικά της βιβλία φωτογραφίας. Το 2017 παρουσίασε τη δική της έκθεση τέχνης με τίτλο RIP Julia Fox, ενώ είναι επιπλέον σκηνοθέτης που έχει δημιουργήσει τη μικρού μήκους ταινία Fantasy Girl.

Η Julia Fox κόντεψε να πεθάνει στα 17 της και έχει μία ανατριχιαστική σχέση με τον θάνατο Στην έκθεσή της RIPJulia Fox, είχε χρησιμοποιήσει για κάποια εκθέματα το ίδιο της το αίμα. Η Julia Fox δεν φοβάται να φλερτάρει με τον θάνατο καθώς είχε φτάσει κοντά του στην εφηβεία της, τότε που στα 17 της κόντεψε να χαθεί από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments