Lifestyle

Kanye West: Ποζάρει με τη Madonna, την Julia Fox, τον Antonio Brown και τον Floyd Mayweather

Kanye West: Ποζάρει με τη Madonna, την Julia Fox, τον Antonio Brown και τον Floyd Mayweather

Πηγή Φωτογραφίας: Walik Goshorn/MediaPunch/IPx

Kanye West: Το νέο ζευγάρι πέρασαν χρόνο με διάσημους φίλους σε βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες.

Η Τζούλια Φοξ και ο Κάνιε Γουέστ είναι επίσημα το νέο ζευγάρι και έκαναν ένα διάλειμμα από τα ραντεβού τους στη Νέα Υόρκη για να περάσουν χρόνο με μια παρέα διάσημων φίλων του ράπερ στο Λος Άντζελες μέσα σε αυτούς και η Madonna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Η νέα παρέα του Λος Άντζελες

Ο West, είναι 44, και η Fox, 31, απεικονίστηκαν σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Evan Ross νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Στο ασπρόμαυρο κλιπ, το τραγούδι του Drake “Come Thru” παίζει στο παρασκήνιο, ενώ το γκρουπ —που περιλαμβάνει τη Madonna, τον Floyd Mayweather, τον Antonio Brown και άλλους— ξαπλώνει σε έναν καναπέ σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο hotspot διασημοτήτων Delilah.

“Όλοι δείπνησαν στην ιδιωτική τραπεζαρία. Ήρθαν χωριστά, αλλά κατέληξαν να δειπνήσουν μαζί”, λέει μια πηγή στο PEOPLE. «Ο Κάνιε και η Τζούλια δεν έφευγαν ο ένας από το πλευρό του άλλου».

Το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο West και η Fox φαίνονται να χαλαρώνουν στην άκρη του καναπέ, με την Fox να κάθεται με το ένα πόδι ντυμένο στην αγκαλιά του σχεδιαστή Yeezy.

Ο Ross μοιράστηκε επίσης μια ομαδική φωτογραφία στην ανάρτησή του. Στο στιγμιότυπο, η Fox στέκεται πίσω από τον West και τυλίγει τα χέρια της γύρω από τους ώμους του ενώ ακουμπάει κοντά στον λαιμό του. Ο West στέκεται πίσω από τη Madonna, η οποία σηκώνει το χέρι για να τοποθετήσει το χέρι στο μπράτσο του ράπερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments