Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ είσοδος: Πως θα γίνει η εξυπηρέτηση του κοινού στην κεντρική υπηρεσία

ΑΣΕΠ είσοδος: Πως θα γίνει η εξυπηρέτηση του κοινού στην κεντρική υπηρεσία
ΑΣΕΠ είσοδος: Με ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΑΣΕΠ αύριο 25/01/2022, θα παρέχει πληροφορίες μέσω του email.

Με ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), αύριο 25/01/2022, θα παρέχει πληροφορίες μέσω του email. Το email είναι enimerosi@asep.gr σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής προσωπικού προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Η υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπηρεσιών θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά στον αριθμό 213 13 19 100 – Επιλογή 4 και διαδικτυακά στον σύνδεσμο https://www.asep.gr/helpdesk.

ΟΠΕΚΑ: Αναβάλλονται όλα τα ραντεβού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοίνωσε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων ραντεβού την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Από τη διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών το κοινό δεν θα εξυπηρετηθεί δια φυσικής παρουσίας και όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού αναβάλλονται. Παραμένει σε λειτουργία για οποιαδήποτε πληροφορία το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου Εργασίας – ΟΠΕΚΑ, 1555. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments