Ελλάδα

Γυναικοκτονίες Ελλάδα: Σχεδόν κάθε μήνα και μια δολοφονία [Infographic]

Γυναικοκτονίες Ελλάδα: Σχεδόν κάθε μήνα και μια δολοφονία [Infographic]
Γυναικοκτονίες Ελλάδα: Το 2021 η Ελλάδα σημείωσε μια θλιβερή πρωτιά καθώς 17 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από το χέρι του συζύγου ή του συντρόφου τους.

Το 2021 η Ελλάδα σημείωσε μια θλιβερή πρωτιά καθώς 17 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από το χέρι του συζύγου ή του συντρόφου τους. Όπως θα δείτε και παρακάτω στο infogrpahic του pagenews.gr σχεδόν κάθε μήνα έστω και μια γυναίκα δολοφονήθηκε στη χώρα μας. Τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο σημειώθηκαν οι περισσότερες γυναικοκτονίες ανά μήνα.

Γυναικοκτονίες Ελλάδα: Δείτε τις 17 περιπτώσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

  • 17 Ιανουαρίου 2021

Μια 54χρονη γυναίκα βρίσκεται άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της, στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά. Δράστης ο Νορβηγός σύντροφός της, ο οποίος της έκοψε το νήμα της ζωής με 14 μαχαιριές σε ολόκληρο το σώμα.

  • 5 Απριλίου 2021

Μια μητέρα ενός μικρού παιδιού, πέφτει νεκρή μέσα στο πατρικό της σπίτι από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος δολοφονεί και τον αδελφό της.

  • 1 Μαΐου 2021

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν συγκλόνισε τη χώρα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ληστεία από σεσημασμένους κακοποιούς που δε δίστασαν να σκοτώσουν την άτυχη γυναίκα μπροστά στον σύζυγο και τη μόλις ενός έτους κόρη τους. Στην πορεία των ερευνών όμως αποκαλύφθηκε ένα στυγερό έγκλημα με δράστη τον σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του και να γλιτώσει τη σύλληψη.

  • 4 Ιουνίου 2021

Μία γυναίκα, 64 χρόνων, πέφτει θύμα φονικής επίθεσης από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο άνδρας είχε στήσει καρτέρι και την περίμενε να κατεβεί από το αυτοκίνητο.

  • 16 Ιουλίου 2021

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά θα ανασυρθεί νεκρή από θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, όπου και βρισκόταν για διακοπές με τον 30χρονο φίλο της. Ο ίδιος παραμένει άφαντος μέχρι που εντοπίζεται εξουθενωμένος σε βραχώδη περιοχή του νησιού.

  • 30 Ιουλίου 2021

Στη Δάφνη μια 31χρονη μητέρα βρέθηκε κατακρεουργημένη πάνω στο κρεβάτι της, ενώ ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απατούσε.

  • 4 Αυγούστου 2021

Η 43χρονη Μαρία στη Σωτηρίτσα Λάρισας δέχεται επτά σφαίρες στον θώρακα και το μέτωπο από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο 54χρονος φέρεται να ηχογράφησε τη δολοφονία στο κινητό του.

  • 8 Αυγούστου 2021

Η 47χρονη Σταυρούλα, πυροβολήθηκε πισώπλατα μέσα στην επιχείρησή της από έναν 49χρονο, που είχε το διπλανό κατάστημά.

  • 23 Αυγούστου 2021

Μια 55χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον Γεωργιανό σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη.

  • 1 Σεπτεμβρίου 2021

Το «τσιμεντωμένο» πτώμα της 42χρονης Μόνικα Γκιους, η τύχη της οποίας αγνοούνταν για επτά μήνες, εντοπίζεται στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία.

  • 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η 31 ετών Ντόρα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στο Ροδίνι της Ρόδου από τον πρώην σύντροφό της. Ο 40χρονος πυροβόλησε τη νεαρή εκπαιδευτικό με κυνηγετική καραμπίνα, καθώς εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητό της.

  • 30 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 30 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Βερβερόντα Αργολίδας ένας 78χρονος στραγγάλισε την 75χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

  • 29 Οκτωβρίου 2021

Η 48χρονη Νεκταρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, δολοφονείται στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της

  • 28 Νοεμβρίου 2021

49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία σκοτώνει με αιχμηρό αντικείμενο την 48χρονο σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη.

  • 5 Δεκεμβρίου 2021

Η 36χρονη Ελόνα η οποία στραγγαλίστηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο στο Βλαχιώτη Λακωνίας, εκεί όπου έμεναν μαζί με τα δύο τους παιδιά τα τελευταία χρόνια.

  • 10 Δεκεμβρίου 2021

Η 29χρονη Τζεβριέ από την Αλεξανδρούπολη καταλήγει στο νοσοκομείο, μετά από πολυήμερη νοσηλεία και τρία χειρουργεία. Ο σύζυγος της την είχε ξυλοκοπήσει, ενώ όταν την πήγε στο νοσοκομείο είπαν ότι «έπεσε από τη σκάλα». 

  • 14 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονία μιας 55χρονης μέσα σε ζαχαροπλαστείο της Νέα Μαδυτού Θεσσαλονίκης

Δείτε στο infographic του pagenews.gr τις 17 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments