Ελλάδα

Κακοκαιρία: 300 επιβάτες τρένου που έχουν εγκλωβιστεί στην Οινόη μεταφέρονται πίσω στην Αθήνα

Κακοκαιρία: 300 επιβάτες τρένου που έχουν εγκλωβιστεί στην Οινόη μεταφέρονται πίσω στην Αθήνα
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Οινόης το μεσημέρι της Δευτέρας, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και έκτοτε οι 300 επιβάτες παρέμεναν εκεί

Επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από 18ωρη ταλαιπωρία, εκατοντάδες επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και είναι εγκλωβισμένοι από χθες στα χιόνια.

Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Οινόης το μεσημέρι της Δευτέρας, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και έκτοτε οι 300 επιβάτες παρέμεναν εκεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ύστερα από 18 ώρες στο κρύο, μεταφέρονται με λεωφορεία πίσω στην αφετηρία τους.

Όταν απομακρυνθεί ο όγκος του χιονιού που εγκλώβισε το τρένο, θα εκτελεστεί το δρομολόγιο και οι επιβάτες θα μεταφερθούν στον αρχικό προορισμό τους, τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας, Δημήτρης Φρούσιος, τόνισε ότι «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση».

«Υπάρχουν εργαζόμενοι από εργοστάσια που πρέπει να μετακινηθούν στη Χαλκίδα, και περιμένουν από τις 15:20 στον σταθμό της Θήβας, χωρίς να υπάρχει αμαξοστοιχία που να εκτελεί δρομολόγιο και χωρίς να έχουν ενημερωθεί, με αποτέλεσμα να αναμένουν μέσα στο κρύο για να γυρίσουν σπίτια τους», υπογράμμισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments