Lifestyle

Δήμητρα Ματσούκα: Η αξέχαστη φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Δήμητρα Ματσούκα: Η αξέχαστη φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία
Η ιστορική φωτογραφία της Δήμητρας Ματσούκα χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Η Δήμητρα Ματσούκα, μοιραία και ακαταμάχητη, ως γυναίκα και ως καλλιτέχνης!

Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για τη γυναίκα φωτιά που σε κάθε πέρασμά της, ιδιαίτερα από τη μικρή οθόνη αναστατώνει.

Δεν είναι από τα θηλυκά που μπορούν να μπουν σε καλούπια ή να περιορίσουν τη γοητεία τους και τον αισθησιασμό τους κι αυτό την κάνει ακαταμάχητα γοητευτική…

Η εντυπωσιακή της παρουσία τη κάνει να ξεχωρίζει ακόμα κι αν βγει με …κελεμπία…

Σε αυτή την περίπτωση σε μία πρωινή έξοδό της στην αγορά, άφησε με το στόμα ανοιχτό πελάτες και προσωπικό, όταν εμφανίστηκε σε κατάστημα για τα ψώνια της.

Η ηθοποιός, που το κορμί της ζαλίζει από τις πληθωρικές αναλογίες του, ήταν ντυμένη casual, με τζιν παντελόνι, λευκό μπλουζάκι, πουκάμισο από πάνω και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Όμως μια μικρή λεπτομέρεια ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά μέσα από το λευκό μπλουζάκι, το στήθος της, αφού απλά δεν φορούσε το εσώρουχο με το οποίο θα έπρεπε να το συνοδεύει…..

Δείτε εδώ την ιστορική φωτογραφία

Σε συνέντευξή της έχει αναφερθεί στην προσπάθειά της να απομακρυνθεί από τη σέξι και μοιραία εικόνα της είχαν προσδώσει τα Μέσα. “Όχι μόνο τα Μέσα, αλλά και δυο-τρεις ρόλοι. Και οι φωτογραφίσεις για αυτούς τους ρόλους στα περιοδικά, που τότε βασίζονταν σε ξένα εξώφυλλα ηθοποιών, που όλοι θαυμάζαμε και τις έκλεινε το εκάστοτε κανάλι που φιλοξενούσε την όποια σειρά. Και βέβαια μου την προσέδωσε –όπως λες– κι αυτό που ήμουν από τη φύση μου, η εμφάνισή μου, η φωνή μου, το βάδισμά μου – ό,τι τέλος πάντων ήμουν. Αυτό ήταν το τίμημα. Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν. Ευτυχώς ήρθε η εποχή του Instagram, που με απάλλαξε από όποια ενοχή είχα. Βλέποντας γυναίκες –μικρές και μεγάλες, όμορφες ή όχι, με παιδιά ή άνευ, καλλιτέχνες ή μπα, ποιοτικές ή όχι να προσπαθούν κατ’ εξακολούθηση να δείξουν ωραίες και ερωτικές και, βέβαια, να έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, μου φάνηκε συμπαθής η περίπτωσή μου. Άλλωστε, ό,τι συνέβη, συνέβη χωρίς προσπάθεια ή τακτική. Επιτέλους αισθάνομαι ανακουφισμένη και ήσυχη!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments