Ζώδια

Αυριανό Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [25/01/22]

Αυριανό Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [25/01/22]
Αυριανό Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα σας, προσοχή στις νευρικές αντιδράσεις, ίσως να υπάρξει έλλειψη αυτοσυγκράτησης. Ορμητική θα είναι η δράση σας, στόχο βάζετε να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις ακρότητες. Σήμερα θα υπάρξουν ερωτικές αποκαλύψεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, η καρδιά σας αλλάζει κατεύθυνση, σκεφτείτε λογικά και όχι υπό συναισθηματική έξαρση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας, ελλοχεύει κίνδυνος βιαστικών και επιπόλαιων επιλογών. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση προσοχή στον τρόπο διεκδίκησης σας, οι πιεστικές ενέργειες θα φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας καλό θα είναι να χειριστείτε τα γεγονότα με συμβιβαστική διάθεση, αν η στάση σας είναι ανυποχώρητη θα δημιουργήσετε κλίμα έντασης και διαφωνιών.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη μπέρδεμα θα φέρει στο σκεπτικό σας, σήμερα η στάση σας θα είναι επαναστατική, οι κινήσεις σας αλλοπρόσαλλες και σπασμωδικές. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να συναντηθείτε με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ίσως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε, μάλλον δεν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε.

Καρκίνος

Θα νιώσετε κάπως αιωρούμενοι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας. Στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες δεν θα εμφανιστείτε και τόσο συνεργάσιμοι, μάλλον δεν θα καταφέρετε να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας. Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, το νου σας στις διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση θα νιώσετε ανάγκη για εκτόνωση. Σε πρόταση για ραντεβού ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε άμεσα, ίσως η στάση σας να φέρει εμπόδια στην εξέλιξη. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις εγωιστικές αντιδράσεις, θα είναι λάθος αν θεωρήσετε το ταίρι σας δεδομένο.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα καλό θα είναι να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Εσείς και το ταίρι σας θα έχετε διαφορετική γνώμη, ωστόσο προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια όρια στις αντικρουόμενες απόψεις σας. Για τους ερωτικά μόνους κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, αφήστε περιθώριο περαιτέρω επαφών.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας για σήμερα τουλάχιστον δεν θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Για τους ερωτικά μόνους, η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση, στο χέρι σας θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, μη αφήσετε τις ανασφάλειες να περιορίσουν τη δράση σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας. Σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, αν δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση θα γίνουν λάθη που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Για την ώρα προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, εστιάστε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αγχώδης και ανυπόμονη θα είναι στάση σας, η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας ή διανύετε περίοδο χωρισμού, σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα λάβετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και ζητήματα που δημιούργησαν μεταξύ σας συναισθηματική απόσταση.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ο τρόπος που θα διεκδικήσετε ενδεχομένως να είναι δύσκαμπτος και κάθετος, προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα αρνητικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, ωστόσο απ πλευρά σας ίσως να μην υπάρξει ενδιαφέρον για περεταίρω επαφές.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η πεισματάρικη και διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας, με το ταίρι σας θα υπάρξουν διαφωνίες, αδιάλλακτη θα είναι η στάση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, εσώψυχα απωθημένα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας προσεγγίσει, μη καμουφλάρετε το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αναποφάσιστους, συναισθηματική αστάθεια θα υπάρξει από πλευράς σας. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, προσοχή στην υπερβολική απαισιοδοξία ή αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, στο ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί, ξεκαθαρίστε αισθήματα και βλέψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments