Lifestyle

Jamie Dornan: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου με γυναίκες»

Jamie Dornan: «Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου με γυναίκες»
Jamie Dornan: Αστειεύτηκε λέγοντας ότι εδώ και 39 χρόνια «είναι σε μια συνεχή κατάσταση drag» καθώς μεγάλωσε με αδελφές και τώρα ο ίδιος μεγαλώνει τρεις κόρες με τη σύζυγό του Αμέλια Ουόρνερ.

Για την εξοικείωσή του με οτιδήποτε γυναικείο καθώς μεγάλωσε με δύο αδελφές και τώρα με τη σύζυγό του Αμέλια Ουόρνερ έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, αστειεύτηκε ο πανέμορφος ηθοποιός Jamie Dornan στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις.

Όπως επισήμανε, οι γυναίκες της ζωής του ήταν ο λόγος που θυμάται τον εαυτό του στο σπίτι με έντονα κραγιόν, λαμπερά φορέματα και περίεργα χτενίσματα κυρίως κοτσίδες.

«Έχω δύο αδερφές. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, με έντυναν συνέχεια με φορέματα, μου έβαζαν βλεφαρίδες και έντονα κραγιόν, με είχαν σαν μία “κούκλα” και με μεταμόρφωναν σε γυναίκα», είπε αρχικά.

Δεν νομίζω να αποκτήσουμε αγόρι

Καθώς μιλούσαν για το ενδεχόμενο η οικογένεια να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, ίσως αγόρι αυτή τη φορά, ο 39χρονος γοητευτικός ηθοποιός απάντησε ότι βρίσκεται σε μια «συνεχή κατάσταση drag», δηλαδή ντυμένος γυναικεία σχεδόν σε όλη του τη ζωή.

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Αν και μετά από τρεις κόρες, δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν αυτό θα πετύχει. Νομίζω πως θα μας βγει πάλι κοριτσάκι. Και οι τρεις τους βέβαια, έχουν τέτοια ενέργεια που μόνο σε κορίτσια δεν αντιστοιχεί. Τις φωνάζουμε “διαβολάκια της Τανζμανίας”», λέει χιουμοριστικά.

Ο Jamie Dornan έχει τρεις κόρες την 8χρονη Dulcie, την 5χρονη Elva και την δίχρονη Alberta

Ο ελκυστικός «Mr Grey», όπως σχολιάζει η daily mail έδειξε πραγματικά έκπληκτος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε το κοινό στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments