Τεχνολογία

Ford: Δημιουργεί άρωμα με βενζίνη για την προώθηση της Mach-E GT

Ford: Δημιουργεί άρωμα με βενζίνη για την προώθηση της Mach-E GT

Πηγή Φωτογραφίας: famous campaigns

Η Ford δημιούργησε ένα άρωμα με βενζίνη για τους βενζινοκίνητους που θέλουν την απόδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Mach-E GT τους, αλλά λαχταρούν το άρωμα βενζίνης που έχουν αναπτύξει για να συνδέσουν με την εμβληματική μάρκα Mustang.

Έρευνα έδειξε ότι το 70% των οδηγών θα έχανε τη μυρωδιά της βενζίνης όταν αλλάζουν σε ηλεκτρικό. «Κρίνοντας από τα ευρήματα της έρευνάς μας, η αισθητηριακή έλξη των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων εξακολουθεί να είναι κάτι που οι οδηγοί διστάζουν να εγκαταλείψουν. Το άρωμα Mach Eau έχει σχεδιαστεί για να τους δίνει μια νότα από αυτό το άρωμα καυσίμου που εξακολουθούν να λαχταρούν», δήλωσε ο Jay Ward, διευθυντής, Ford of Europe Product Communications.  Ford

Το άρωμα, το οποίο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά, αποκαλύφθηκε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, όπου οι petrolheads δοκίμασαν το άρωμα και του έδωσαν το μπράβο.

Το premium άρωμα περιέχει μπλε τζίντζερ, λεβάντα, γεράνι και σανταλόξυλο

Η Ford συνεργάστηκε με την Pia Long, συνεργάτη αρωματοποιού στη Βρετανική Εταιρεία Αρωματοποιών, η οποία εμπνεύστηκε από χημικές ουσίες που εκπέμπονται από το εσωτερικό των αυτοκινήτων, τους κινητήρες και τη βενζίνη. Το premium άρωμα περιέχει μπλε τζίντζερ, λεβάντα, γεράνι και σανταλόξυλο που προσθέτουν μεταλλικούς, καπνιστούς και καουτσούκ τόνους. Και ένα πρόσθετο στοιχείο «ζώου» αναφέρεται στο περίφημο έμβλημα του μόσχου-ταγκ πόνυ.

 Ford

Πηγή: Famous Campaigns

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments