Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις οπλιτών: Έρχονται 2.600 νέες θέσεις το 2022

Προσλήψεις οπλιτών: Έρχονται 2.600 νέες θέσεις το 2022
Προσλήψεις οπλιτών: Γνωστοποιήθηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, η είδηση περί πρόσληψης 2.600 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης και ΕΠΟΠ μέσα στο 2022.

Γνωστοποιήθηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, η είδηση περί πρόσληψης 2.600 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης και ΕΠΟΠ μέσα στο 2022. Η συζήτηση έλαβε χώρο κατά τον ετήσιο απολογισμό του επιτελείου για το 2021 στην αίθουσα “Ιωάννης Καποδίστριας”, με την παρουσία και του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά.

Απώτερος σκοπός η επίτευξη του στόχου που έχει θέσει για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 15.000 άτομα σε ορίζοντα πενταετίας.

Η νέα διαδικασία προβλέπεται να υλοποιηθεί με παρόμοια κριτήρια που εμπεριέχονταν στη μεγάλη προκήρυξη των Ενόπλων Δυνάμεων που ολοκληρώθηκε προ μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ οφείλουν να προσέξουν ιδιαίτερα τέσσερα σημεία:

  • Η αίτηση δεν διορθώνεται, όπως συμβαίνει με άλλες ηλεκτρονικές αιτήσεις. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν μπορεί να υποβληθεί νέα αίτηση, σε διόρθωση της παλιάς. Το πιθανό λάθος θα ακολουθεί τον υποψήφιο έως την επιλογή.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ταυτόχρονα και στα τρία Όπλα (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία). Είναι διαφορετικές προκηρύξεις.
  • Επιλέξτε την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει με συγκεκριμένα κριτήρια: εάν δεν έχετε πρόσθετα προσόντα, κάντε επιλογή σε ειδικότητα με πολλές θέσεις. Εάν έχετε πρόσθετα προσόντα, “παίξτε”, έστω και σε λίγες θέσεις, το “δυνατό” χαρτί σας.
  • Δεν χρειάζεται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για συμμετοχή στις προκηρύξεις του υπ. Εθνικής Άμυνας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments