Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1023: Ο Σαφάκ προσπαθεί να πείσει τον Εμιρχάν για την αθωότητα της μητέρας του

Ελίφ – Επεισόδιο 1023: Ο Σαφάκ προσπαθεί να πείσει τον Εμιρχάν για την αθωότητα της μητέρας του
Ελίφ – Επεισόδιο 1023: Ο Σαφάκ προσπαθεί να πείσει τον Εμιρχάν για την αθωότητα της μητέρας του και για την καλοσύνη της. Και τα καταφέρνει.

Ελίφ – Επεισόδιο 1023

Η Ράνα αναλαμβάνει τον έλεγχο της εταιρίας και παίρνει μεγάλα ρίσκα. Ο Λεβέντ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τη Χουμεϊρά να κάνει κάτι καθώς η Ράνα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει την εταιρία. Η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι να κάνει. Τελικά ζητάει τη συμβουλή και τη βοήθεια της μητέρας της.

Η Ματσιντέ βρίσκει μια λύση. Με τη βοήθεια της μητέρας της και την υποστήριξη του Λεβέντ, η Χουμεϊρά διακόπτει τη σύσκεψη την τελευταία στιγμή και αναλαμβάνει εκείνη την ηγεσία, αφαιρώντας τη διοίκηση από τη Ράνα. Όλοι στην εταιρία είναι χαρούμενοι εκτός από τη Ράνα, η οποία είναι τρομερά ενοχλημένη από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη.

Ελίφ – Επεισόδιο 1023

Ο Σαφάκ προσπαθεί να πείσει τον Εμιρχάν για την αθωότητα της μητέρας του και για την καλοσύνη της. Και τα καταφέρνει. Χάρη στον Σαφάκ, η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν συμφιλιώνονται. Όμως για άλλη μια φορά η συμπεριφορά της Ζουλιντέ παρεξηγείται από τη Λεμάν, η οποία δεν τη συμπαθεί καθόλου και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει. Η Λεμάν και η Αλέβ καταστρώνουν νέα σχέδια για να εμποδίσουν μια επανασύνδεση ανάμεσα στη Ζουλιντέ και στον Σαφάκ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments