Πολιτική

Live Βουλή: Συνεχίζεται η συνεδρίαση μετά τη διακοπή λόγω επεισοδίου Πολάκη – Αθανασίου

Live Βουλή: Συνεχίζεται η συνεδρίαση μετά τη διακοπή λόγω επεισοδίου Πολάκη – Αθανασίου
Live Βουλή: Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα μετά τις 11:00 π.μ. η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο Αναπτυξιακό νόμο μετά τη διακοπή λόγω του επεισοδίου ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου.

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα μετά τις 11:00 π.μ. η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο Αναπτυξιακό νόμο μετά τη διακοπή λόγω του επεισοδίου ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο κ. Πολάκης επέμεινε να εστιάσει την ομιλία του στην υπόθεση Novartis, παρά τις προειδοποιήσεις του προεδρεύοντα της Βουλής Χαραλάμπου Αθανασίου πως αν δεν μπει στο θέμα θα του κλείσει το μικρόφωνο. Τελικά η συνεδρίαση διακόπηκε για να συνεχιστεί σήμερα.

“Η χθεσινή συνεδρίαση του κοινοβουλίου ήταν αποκαρδιωτική απέναντι σε αυτό που περιμένει ο ελληνικό λαός” δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Δείτε τη συνεδρίαση εδώ

Τι συνέβη χθες

Νέος γύρος έντασης ξεκίνησε χθες στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, με συνέπεια να διακοπεί οριστικά η συνεδρίαση, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνταν να κατέβει από το βήμα της Βουλής, επί μία και πλέον ώρα, χωρίς να μιλάει. Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Χαράλαμπος Αθανασίου διέκοψε προσωρινά τις εργασίες ώστε να αναλάβει την έδρα ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κώστας Τασούλας, και να απευθύνει μομφή στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διάλογος Αθανασίου – Πολάκη

  • Αθανασίου: Αν δεν μπείτε στο θέμα σε μισό λεπτό θα κλείσω το μικρόφωνο
  • Πολάκης: «Κύριε Γεωργιάδη πείτε στον πρόεδρο, δεν θέλετε απάντηση; Ό,τι και να κάνετε εγώ θα τα πω
  • Αθανασίου: Αν δεν συμμορφωθείτε με υποδείξεις του προεδρείου θα σας αφαιρέσω το λόγο
  • Πολάκης: Κύριε Γεωργιάδη αυτό στήσατε; Κάνετε έτσι;
  • Αθανασίου: Θα εφαρμόσω τον κανονισμό αν δεν σταματήσετε.
  • Πολάκης: Αυτός είναι ο εξευτελισμός του κοινοβουλίου! Επειδή δεν μπορείτε να απαντήσετε βάζετε τον πρόεδρο να πει αυτά;
  • Αθανασίου: «Σας ανακαλώ στη τάξη! Τώρα αν δεν σταματήσετε θα πάω στο πρόεδρο.
  • Πολάκης: Πηγαίνετε όπου θέλετε.
  • Αθανασίου: Μπείτε στο νομοσχέδιο! Δεν συμμορφώνεστε κ. Πολάκη; Εφαρμόζω το κανονισμό σας αφαιρώ το λόγο! Αν δεν συμμορφωθείτε θα κόψω τη βουλή και θα καλέσω πρόεδρο να σας απαγγείλει μομφή».
  • Πολάκης: Καλέστε τον μέχρι τότε θα μιλάω!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments