Trash

Βαλάντης – Survivor: Ο Νίκος Μουτσινάς τον απέκλεισε από την εκπομπή του

Βαλάντης – Survivor: Ο Νίκος Μουτσινάς τον απέκλεισε από την εκπομπή του
Βαλάντης - Survivor: Γιατί δεν θα δούμε ποτέ καλεσμένο τον τραγουδιστή στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι ;»

Ο Βαλάντης έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό από το παιχνίδι επιβίωσης το Survivor, και η επιστροφή του στην Ελλάδα δεν ήταν θερμή αντιθέτως θα την χαρακτήριζε καείς επεισοδιακή. Ωστόσο η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση δεν θα είναι εκεί που όλοι περιμένουν καθώς, ο Νίκος Μουτσινάς, όπως μετέφερε το ρεπορτάζ στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, αρνείται να δεχθεί καλεσμένο τον τραγουδιστή στο Καλό Μεσημεράκι.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαράδεκτη στάση του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και η φαρμακερή ατάκα που ξεστόμισε εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το πρόβλημα υγείας που έχει περάσει στο παρελθόν.  Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τον Γιώργο Λιανό, στο συμβούλιο στο οποίο αρνήθηκε να δώσει το παρών, οι «Κόκκινοι» ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Που θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη ο τραγουδιστής

Συνηθίζεται ο κάθε παίκτης που αποχωρεί από το Survivor να κάνει δηλώσεις μέσω Skype στο Love It και στη συνέχεια να πηγαίνει καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι. Ο Βαλάντης, δηλώσεις στην Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε ενώ από ό,τι φαίνεται ούτε στον Νίκο Μουτσινά θα βρεθεί. Φαίνεται πως θέλουν να τον σβήσουν από το χάρτη και να ξεχάσουν την παρουσία του.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Πλέον μένει να δούμε πού θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη και κυρίως τι θα πει ο Βαλάντης για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του στο Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments