Trash

Survivor 2022: Βαλάντης τέλος από το παιχνίδι

Survivor 2022: Βαλάντης τέλος από το παιχνίδι
Survivor 2022: Σκηνές πανηγυρισμού είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο με τον Βαλάντη να αποχωρεί, προκαλώντας μεγάλη χαρά στην ομάδα των Διάσημων.

Μια από τις χειρότερες παρουσίες που έχουμε παρακολουθήσει στο Survivor 2022, ο Βαλάντης, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως δεν θέλει να τον ξανά δει στο νησί. Μέχρι να ανακοινωθεί το τελικό  αποτέλεσμα ακολούθησαν πολλά.

Το κυριότερο από όλα ήταν ότι πρώτη φορά στην ιστορία… όλων των Survivor, όχι μόνο των ελληνικών,  υποψήφιος προς αποχώρηση αποφάσισε να παραμείνει στην παραλία της ομάδας του και μην παραστεί στο συμβούλιο του νησιού για να ακούσει την επιθυμία του κοινού. Το έκανε βεβαίως ποιος άλλος  ο Βαλάντης, που προτίμησε να μάθει μόνος του στην παραλία των Διασήμων το αποτέλεσμα και φεύγοντας να κάψει συμβολικά και τη κόκκινη μπαντάνα του.

Survivor 2022: Πάρτι έγινε και στο twitter

Μεγάλη έκπληξη ήταν και η αντίδραση των παικτών της κόκκινης ομάδας όταν άκουσαν τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Βαλάντης αποχωρεί από το Survivor. Σηκώθηκαν όλοι από τον πάγκο κι άρχισαν να πανηγυρίζουν με τρελή χαρά, χαμόγελο, κέφι και χορό.

Δεν ήταν φυσικά οι μόνοι που πανηγύρισαν. Και στο twitter στήθηκε… γλέντι, με τον Βαλάντη να έχει την τιμητική του.

Survivor 2022: Τα τελευταία λόγια του τραγουδιστή

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι» είχε πει νωρίτερα ο Βαλάντης.

«Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments