Πολιτική

Σαρτζετάκης: Πέρασε στην ιστορία αφού πρώτα έγραψε ιστορία – Το μήνυμα του Μιχάλη Κατρίνη

Σαρτζετάκης: Πέρασε στην ιστορία αφού πρώτα έγραψε ιστορία – Το μήνυμα του Μιχάλη Κατρίνη
Σαρτζετάκης: Μήνυμα για την απώλεια του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σαρτζετάκη έστειλε ο εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Μήνυμα για την απώλεια του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σαρτζετάκη έστειλε ο εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης. “O Χρήστος Σαρτζετάκης πέρασε στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία” τόνισε ο κ. Κατρίνης τιμώντας το πρόσωπο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας που απεβίωσε τα ξημερώματα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κατρίνη

O Χρήστος Σαρτζετάκης πέρασε στην ιστορία, αφού πρώτα έγραψε ιστορία. Χωρίς αυτόν δεν θα είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια στη δολοφονία Λαμπράκη, η ύπαρξη ενός παρακράτους. Αδέκαστος και ακέραιος.

Δείτε την ανάρτηση

Έφυγε σε ηλικία 92 ετών ο Χρήστος Σαρτζετάκης

Έφυγε ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης Ο εκλιπών ήταν ανώτατος δικαστικός και διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την περίοδο 1985-1990. Ο Χρήστος Σαρτζετάκης κέρδισε παγκόσμια καταξίωση όταν επιτέλεσε με παραδειγματική γενναιότητα το έργο του στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, αν και δεχόταν αφόρητες πιέσεις από την κυβέρνηση Καραμανλή και την τότε ηγεσία της Δικαιοσύνης και των Σωμάτων.

Η ανακοίνωση του ΓΝΑ Λαϊκό

Την 02:40 πρωινή της 03/02/2022, μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ “ΛΑΪΚΟ”, κατέληξε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, γεννηθείς το 1929, από πνευμονική ανεπάρκεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments