Αθλητισμός

Νόβακ Τζόκοβιτς: Προανήγγειλε αποκαλύψεις για όσα έγιναν στην Αυστραλία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Προανήγγειλε αποκαλύψεις για όσα έγιναν στην Αυστραλία
Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο γνωστός τενίστας ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσει με λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν στην Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε έτοιμος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στην Αυστραλία. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο Σέρβος τενίστας το δικαστήριο στην Αυστραλία αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του με αποτέλεσμα, την απέλαση του. 

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες θα μιλήσει με λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν στην Μελβούρνη και έφεραν την απέλασή του από την Αυστραλία.

Ο διάλογος Τζόκοβιτς – Βούτσιτς

«Σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, σε 7-10 μέρες θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σερβίας και όλους τους συμπατριώτες του για τη στήριξή τους.

«Ως πρόεδρος της χώρας, δεν είχατε καμία υποχρέωση να παρέχετε αυτή την υποστήριξη, θέλω όμως να γνωρίζετε πως προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που το κάνατε. Η ευγνωμοσύνη μου προς τον σερβικό λαό δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μετά από αυτά που συνέβησαν στην Αυστραλία, ξέρω πως η σύνδεσή μου με τον λαό της Σερβίας θα διαρκέσει για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την απέλασή του από την Αυστραλία βρίσκεται στην πατρίδα του και προπονείται στο Βελιγράδι, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Το No.1 του κόσμου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά το 2022 στο 500άρι τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, σε περίπου 2.5 εβδομάδες.

Η παραδοχή

Σημειώνεται πως η παραδοχή του Σέρβου τενίστα ότι, παρ’ όλο που ήξερε πως νοσούσε από κοροναϊό δεν έμεινε σε καραντίνα, έχει κάνει ακόμα και φανατικούς υποστηρικτές του να τον κατακρίνουν.

Η ιατρική εξαίρεση, τα λάθη στην ταξιδιωτική φόρμα, η παραβίαση του σερβικού πρωτοκόλλου για την COVID και οι αντιφάσεις στις ημερομηνίες των τεστ έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών της Αυστραλίας.

Ο κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως έχει προσβληθεί από κοροναϊό όταν φωτογραφήθηκε για γαλλικό ΜΜΕ, αλλά το έκανε «για να μην απογοητεύσει τον δημοσιογράφο», ενώ παραδέχτηκε ότι αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα φωτογραφήθηκε με παιδιά.

Σε ό,τι αφορά το λάθος στην ταξιδιωτική δήλωση επέρριψε την ευθύνη στον ατζέντη του και εξέφρασε τον σεβασμό του προς την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

«Ήταν πάντα τιμή μου να παίζω στο Οπεν της Αυστραλίας. Είναι μία διοργάνωση που αγαπάνε όλοι και θα έχω την ευκαιρία να ανταγωνιστώ με τους καλύτερους στον κόσμο, μπροστά σε μερικούς από τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments