Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: «Χαρτογραφήθηκε» η παρέα του 23χρονου – Σε κλοιό 10 χούλιγκανς

Δολοφονία Άλκη: «Χαρτογραφήθηκε» η παρέα του 23χρονου – Σε κλοιό 10 χούλιγκανς
Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του 23χρονου στη δολοφονική επίθεση στον Άλκη - Οι αρχές έχουν το προφίλ περίπου 10 ατόμων της παρέας του 23χρονου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, με πρωταρχικό σκοπό να εντοπιστούν οι συνεργοί, όσοι δηλαδή συμμετείχαν  στην επίθεση που του στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με το Mega σε στενό κλοιό βρίσκονται τουλάχιστον 10 άτομα, το οποία εκτιμάται ότι συμμετείχαν στη δολοφονία και επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων οδηγούσε ο 23χρονος κατηγορούμενος και το άλλο πρόσωπο το οποίος έχει σχεδόν ταυτοποιηθεί.

Το προφίλ των συνεργών

Όσον αφορά στους συνεργούς πρόκειται για άτομα ηλικίας  18 με 30 ετών, οργανωμένους οπαδούς και δεν είναι όλοι σεσημασμένοι.

Η αστυνομία έχει χαρτογραφήσει την παρέα του 23χρονου, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον 10 άτομα, όλοι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μέλη του συνδέσμου Θύρα 4 και εκεί πλέον επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών.

Οι κινήσεις τους μετά τη δολοφονία

Αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση, λειτουργώντας οργανωμένα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε με άλλους δύο στο λευκό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στα γραφεία του συνδέσμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί συναντήθηκε με άλλους τρεις, επίσης συμμετέχοντες στη δολοφονία. Στη συνέχεια έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και εξαφανίστηκαν.

Σκληρή στάση από τον 23χρονο κατηγορούμενο

Ο δράστης εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και κρατά μία σκληρή στάση, τη στιγμή όμως που οι αρχές παίρνουν τις απαραίτητες απαντήσεις από το φονικό όπλο στο οποίο εντοπίστηκε αποτύπωμά του, αλλά και από το αίμα που βρέθηκε στο λευκό αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.

Η μπυραρία

Νωρίτερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News για το προηγήθηκε, οι αρχές εκτιμούν πως οι δράστες παρακολουθούσαν μια μπυραρία, όπου σύχναζαν οπαδοί του Άρη και θεώρησαν ότι η παρέα του Άλκη βγήκε από εκεί.Όταν μαχαίρωσαν τον Άλκη, άνθρωποι από την μπυραρία, που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, βγήκαν και πετούσαν ποτήρια και σκαμπό για να το αποτρέψουν, αλλά ήταν αργά.

Μάλιστα, φέρεται οι δράστες να είχαν αφήσει τα κινητά τους στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην εντοπιστούν ή να μην παραπέσουν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, γίνονται έλεγχοι στους συνδέσμους των οπαδών της Θεσσαλονίκης και σε τέσσερις συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα, με στόχο να βρεθούν τα αντικείμενα και να ελεγχθεί πόσοι από αυτούς έχουν άδεια λειτουργίας.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στόχος είναι η δημιουργία ενός μητρώου μελών συνδέσμων, ώστε να έχει πρόσβαση η ΕΛ.ΑΣ και ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με τους παράγοντες στην ΠΑΕ, να δημιουργηθεί ένα μητρώο φανατικών οπαδών, ώστε να υπάρξουν και οι προβλεπόμενες ποινές για αυτούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments