Διεθνή

Mandy Allwood: Πέθανε στα 56 της και ολομόναχη η μητέρα που είχε γεννήσει οκτάδυμα το 1996

Mandy Allwood: Πέθανε στα 56 της και ολομόναχη η μητέρα που είχε γεννήσει οκτάδυμα το 1996

Πηγή Φωτογραφίας: Flashbak

Mandy Allwood: Πέθανε στα 56 της από καρκίνο ολομόναχη η μητέρα που το 1996 είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν ανακοίνωσε ότι περιμένει οκτάδυμα.

Η Mandy Allwood, γέννησε το 1996,  πρόωρα ενώ ήταν μόλις 24 εβδομάδων, δηλαδή 6 μηνών, έξι αγοράκια και δυο κοριτσάκια. Ο τοκετός είχε κρατήσει 3 ολόκληρες μέρες και τρεις νύχτες αλλά δυστυχώς κανένα από τα μωρά δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η κηδεία των μωρών είχε σοκάρει παγκοσμίως αφού είχαν ταφεί σε 8 μικρά λευκά φέρετρα, 8 αγγελούδια. Mandy Allwood

Τότε, στο πλευρό της στάθηκε για να την παρηγορήσει η Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Mandy στην συνέχεια κατάφερε να γίνει ξανά μητέρα καθώς απέκτησε τρία παιδιά αλλά ποτέ δεν ξέχασε την άτυχη εγκυμοσύνη της με τα 8 μωρά. Έλεγε μάλιστα ότι πάθαινε ψευδοκυήσεις όπου μάλιστα αισθανόταν τα μωρά της να «κλωτσάνε».

Η ζωή της απασχολούσε ιδιαίτερα τα διεθνή μέσα ΜΜΕ. Ο χωρισμός της με τον σύντροφό της Paul Hudson αλλά και οι σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ έχοντας τα τρία παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο.

Mandy Allwood

Όσοι την γνώριζαν μιλούσαν για έναν άνθρωπο λίγο εκκεντρικό

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι σήμερα θα κηδευτεί χωρίς να είναι παρόντα ούτε καν τα μέλη της οικογένειάς της και μάλιστα θα αποτεφρωθεί δημοσία δαπάνη.

Ένας φίλος της δήλωσε στην Sun ότι υπέφερε από καρκίνο εδώ και πολύ καιρό και είχε εγχειριστεί πριν τα Χριστούγεννα αλλά πρόσφατα τους είχε πει ότι υποτροπίασε. Όσοι  γνώριζαν την Mandy Allwood μιλούσαν για έναν άνθρωπο λίγο εκκεντρικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments