Πολιτική

Δένδιας Πάιατ: Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Ουκρανία στην ατζέντα της συζήτησης

Δένδιας Πάιατ: Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Ουκρανία στην ατζέντα της συζήτησης
Δένδιας Πάιατ: Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενώ στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις και η Ουκρανία.

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενώ στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις και η Ουκρανία. Πιο συγκεκριμένα στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι στρατηγικές σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, η Ουκρανία, από την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στη Μαριούπολη, θέματα πολυμερούς συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των σχημάτων 3+1, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Δένδιας Πάιατ: Τι έγραψε ο Αμερικανός Πρέσβης στο twitter

«Με ευχαρίστηση άκουσα τον κ. Δένδια μετά την επίσκεψή του στη Μαριούπολη», ανέφερε ο κ. Πάιατ με ανάρτησή του στο twitter.

«Οι ΗΠΑ καλωσορίζουν την ηγεσία του υπουργού και την υποστήριξη της Ελλάδας για την κυριαρχία της Ουκρανίας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Τόνισα τη δέσμευσή μας για ενεργειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο και προώθηση των περιφερειακών εταιρικών σχέσεων μέσω του 3+1» πρόσθεσε.

Δένδιας Πάιατ: Τι έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments