Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος – Τι είπε στην απολογία του
Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατονόμασε τους εμπλεκόμενους. Σύμφωνα με τον συνήγορο του ο πελάτης του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Δολοφονία Άλκη: Τι ανέφερε ο 23χρονος κατά την απολογία του

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, όπως μεταδίδει το GRTimes.gr ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του αλλά δεν αποβιβάστηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Δολοφονία Άλκη: Ποιο το κατηγορητήριο για τους 8 συλληφθέντες

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Συγκεκριμένα, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες (Κυριακή), διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες «έδειχναν» έναν 21χρονο Έλληνα ως υπαίτιο για τη δολοφονία, ωστόσο ο ανακριτής έκρινε ότι η κατηγορία για την ανθρωποκτονία από πρόθεση βαραίνει όλους.

Οι εννιά συνολικά -μαζί με τον 23χρονο- συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 έως 23 ετών. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments