Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου: Έφτασε στον εισαγγελέα ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης

Δολοφονία 19χρονου: Έφτασε στον εισαγγελέα ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης
Δολοφονία 19χρονου: Στον εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατά του 19χρονου Άλκη Καμπάνου.

Συγκλονισμένη παραμένει ολόκληρη η χώρα από τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Χαριλάου. Το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Άλκη Καμπανό, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας. Ακόμη, συνελήφθη ένας εκ των δραστών της δολοφονίας.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο πριν τις 09:30 ο 23χρονος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη. Έξω από τα δικαστήρια ήταν συγκεντρωμένα άτομα, τα οποία και τον αποδοκίμασαν. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, έχοντας υιοθετήσει μια σκληρή στάση την ώρα που τα στοιχεία για το οπαδικό του παρελθόν είναι εναντίον του.

Αρχιχούλιγκαν με βαρύ παρελθόν ο 23χρονος

Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών είναι ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής. Ο φερόμενος ως δολοφόνος, είναι γνωστός για τη δράση του στην πόλη και γενικότερα στη βόρεια Ελλάδα και τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο διαβόητους χούλιγκαν, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες οπαδικά επεισόδια ανά τη Θεσσαλονίκη. Το 2019 είχε μαχαιρώσει οπαδό αντίπαλης ομάδας, ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη κι εκκρεμεί η δίκη του.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων. dolofonia_thes_drastis_0202_2-2048x1339-1

Σε αναζήτηση των υπόλοιπων ατόμων

Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα άτομα της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη εκτός του 23χρονου φερόμενου δράστη αναζητά η αστυνομία η οποία συνεχίζει τις έρευνές της μέσα από μαρτυρίες και κάμερες από τον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους αυτουργούς της δολοφονίας.

Η σύλληψη του 23χρονου Αλβανού από μόνη της δεν φτάνει για να ικανοποιήσει την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού Άλκη, οι οποίοι κάνουν λόγο για τυφλή δολοφονική ενέδρα και ζητούν την άμεση σύλληψη όλων των χούλιγκαν που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments