Διεθνή

Μακρόν Πούτιν: Πάρτυ στο Twitter για το τραπέζι

Μακρόν Πούτιν: Πάρτυ στο Twitter για το τραπέζι
Μακρόν Πούτιν: Ο Ρώσος Πρόεδρος υποδέχτηκε τον Γάλλο ομόλογο του αυτοκρατορικά, καθώς έκατσαν για τις συνομιλίες σε ένα τραπέζι μήκους επτά μέτρων.

Πούτιν και Μακρόν συναντήθηκαν στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ύφεση της ουκρανικής κρίσης. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα από την συνάντηση με πιο εμφανές το τραπέζι επτά μέτρων στο οποίο έκατσαν οι δύο άνδρες.

Ο Πούτιν λοιπόν υποδέχηκε τον Μακρόν… αυτοκρατορικά και τον έβαλε στην απέναντι πλευρά ενός τραπεζιού μήκους επτά μέτρων, κάνοντας επίδειξη ισχύος για ακόμη μια φορά. Το αποτέλεσμα των συνομιλιών δεν φαίνεται να έχει κάποια καθοριστική έκβαση αφού παρά τα σημεία σύγκλισης που διαπιστώθηκαν, οι διαφορές παραμένουν, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο ηγέτες.

Πάντως, η σκηνή του επτάμετρου τραπεζιού έδωσε μεγάλη έμπνευση στους χρήστες του twitter, που τα έδωσαν όλα:

Το πάρτυ στο Twitter

https://twitter.com/BullShot20/status/1491027147729043457

Μετά την συνάντηση με Πούτιν… πάει στο Κίεβο για την “χρυσή τομή”

Στο Κίεβο μεταβαίνει σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν για να συναντηθεί εκεί με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αφού παρουσίασε στη Μόσχα –η οποία δήλωσε έτοιμη για “συμβιβασμούς”– τις προτάσεις του για την αποκλιμάκωση της κρίσης σχετικά με την Ουκρανία.

“Οι προσεχείς ημέρες θα είναι καθοριστικές και θα απαιτήσουν εντατικές συνομιλίες, τις οποίες επιδιώκουμε από κοινού”, δήλωσε ο Μακρόν στους δημοσιογράφους μετά το γεύμα που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, το οποίο περιελάμβανε κρέας ταράνδου με γλυκοπατάτες και βατόμουρα.

Μετά τις συνομιλίες διάρκειας πέντε ωρών μεταξύ των δύο ηγετών, ο Ρώσος πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι κάποιες από τις ιδέες του Γάλλου ομολόγου του θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης.

Οι δυο τους αναμένεται να ξανασυζητήσουν αφού ο Μακρόν συναντηθεί σήμερα με την ουκρανική ηγεσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments