Lifestyle

Η Λίντα Χάμιλτον λέει ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της Τζέιμς Κάμερον ήταν «τρομερά αταίριαστοι»

Η Λίντα Χάμιλτον λέει ότι αυτή και ο πρώην σύζυγός της Τζέιμς Κάμερον ήταν «τρομερά αταίριαστοι»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - _lindahamilton_

«Αυτή η σχέση ήταν ένα μυστήριο για όλους μας - ακόμα και τον Τζιμ και εμένα - γιατί είμαστε τρομερά αταίριαστοι», είπε η Λίντα Χάμιλτον για τον γάμο της με τον Τζέιμς Κάμερον.

Μιλάει για τον πρώην γάμο της με τον σκηνοθέτη άντρα της, τον James Cameron.  Δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα μεταξύ των δύο πρώην, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1997 έως το 1999 και οι οποίοι έχουν μια 26χρονη κόρη, τη Josephine.

«Αυτή η σχέση ήταν ένα μυστήριο για όλους μας – ακόμη και τον Τζιμ και εμένα – γιατί είμαστε τρομερά αταίριαστοι», είπε η Χάμιλτον στους New York Times σε συνέντευξή του. «Συνήθιζα να έλεγα ότι ταιριάζουμε μαζί σαν ένα παζλ: Παντού εκείνος είναι κυρτός, εγώ είμαι ευθυτενής».

Οι δυο τους μετακόμισαν μαζί μετά το γύρισμα του Terminator 2: Judgment Day

«Νομίζω ότι αυτό που συνέβη εκεί είναι ότι ερωτεύτηκε πραγματικά τη Σάρα Κόνορ», είπε η Χάμιλτον. «Και το έκανα επίσης».

View this post on Instagram

A post shared by (@sarahx.xconnor)

Ο Κάμερον δεν έφερε αντίρρηση, λέγοντας στους Times: «Την ερωτεύτηκα στην αρχή γιατί νόμιζα ότι ήταν λίγο πιο κοντά στη Σάρα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει και τόσο πολύ όταν γνωρίσεις κάποιον».

View this post on Instagram

A post shared by (@sarahx.xconnor)

Νομίζω ότι βρισκόμασταν ο ένας γύρω από τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε. «Ήμασταν γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον». Ο χωρισμός τους το 1999 άφησε την Χάμιλτον «εντελώς συντετριμμένο για χρόνια».

«Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι απαλλαγμένη από αυτό», είπε. «Δεν θα έβαζα ποτέ ξανά τόση ενέργεια σε κάτι που δεν λειτουργεί».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι παρέμενε «άγαμη για τουλάχιστον 15 χρόνια»

«Κάποιος χάνει τα πατήματά του, γιατί απλά δεν έχει σημασία — ή τουλάχιστον δεν έχει σημασία για μένα», είπε. «Έχω μια πολύ ρομαντική σχέση με τον κόσμο μου κάθε μέρα και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments