Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Η έκπληξη των συνεργατών της και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Φαίη Σκορδά: Η έκπληξη των συνεργατών της και η αποκάλυψη της ηλικίας της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - fayskorda

Φαίη Σκορδά: Όλοι οι παλιοί συνεργάτες της εκπομπής πέρασαν από το πλατό μέσα από ένα βίντεο γεμάτο ευχές, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Γενέθλια έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά και γίνεται 42 ετών. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, της έδωσαν μία τεράστια πολύχρωμη ανθοδέσμη.

Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει από το πρωί να δέχεται ευχές αλλά και λουλούδια στο καμαρίνι της

Στην έναρξη της εκπομπή της την υποδέχτηκαν με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday». Μάλιστα, από το ακουστικό της τη ρώτησαν τα πόσα κλείνει και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει ότι γίνεται 42 ετών! «Πόσα κλείνω; Κλείνω τα 42. 42! Να είμαστε γεροί», είπε.

Η Φαίη, φορώντας ένα στενό, μίνι, ροζ φόρεμα, μπήκε στο πλατό, υπό τους ήχους των πανηγυρισμών και δέχτηκε ευχές από τους συνεργάτες της, αλλά και από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε καθίσει στη θέση του και την περίμενε να κάνει είσοδο.

Όλοι οι παλιοί συνεργάτες της εκπομπής πέρασαν από το πλατό μέσα από ένα βίντεο γεμάτο ευχές. Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κώστας Τσουρός, Άκης Πετρετζίκης, Μαρία Ηλιάκη, Άρης Καβατζίκης, Βασίλης Καλίδης, Μαίρη Συνατσάκης, Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά, Λάουρα Νάργες, Νάνσυ Παραδεισανού και Ράνια Θρασκιά ευχήθηκαν στη Φαίη Σκορδά.

Οι εκπλήξεις μάλιστα ξεκίνησαν από το πρωί με τούρτα και γλυκά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments