Lifestyle

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν οι γονείς του στο γιο τους

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα που έστειλαν οι γονείς του στο γιο τους

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - lamproskonstantaras

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 όταν είδε το μήνυμα από τον πατέρα του Δημήτρη και τη μητέρα του Βίκυ.

Για το πιο σημαντικό έπαθλο αυτό της επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (8/2) του Survivor 2022 χθες Μαχητές και Διάσημοι με τη δεύτερη ομάδα να καταφέρνει να αποσπάσει  τη νίκη και να βλέπει φωτογραφίες και μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δημήτρης Κωνσταντάρας

Έτσι, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είδε μηνύματα από τη μητέρα του, Βίκυ και τον πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του:

«Λαμπηδόνα μου, λάμπεις! Μας λείπεις πολύ, αλλά μας κάνεις υπερήφανους. Λείψε όσο χρειαστεί. Εμείς είμαστε εδώ!» έγραφε στο μήνυμά του ο Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Βλέποντας το μήνυμα ο Λάμπρος δεν έκρυψε ότι θα έπρεπε να επισκέπτεται τους γονείς του πιο συχνά: «Νιώθω ενοχικά που δεν τους βλέπω συχνά, ξέρουν ότι δουλεύω πολύ, μένουν μια ώρα μακριά, πάω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα, αλλά θα έπρεπε να πηγαίνω πιο συχνά. Τους αγαπώ πολύ», είπε ο Λάμπρος.

Δημήτρης Κωνσταντάρας

Συγκίνησε ο Άρης Σοϊλέδης για τις απώλειες που είχε

Ο Άρης Σοϊλέδης πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά του. «Αν και λίγο καιρό εδώ, έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία. Δεν έχω περάσει πολλές στιγμές με τα αδέρφια μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο.

Θέλω να πω στην ομάδα μου ότι σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να με βλέπουν και να χαίρονται»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments