Ελλάδα

Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου

Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο σύντροφός της για τη δολοφονία του 7χρονου
Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να τους αποδοκιμάζει.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά το τέλος της απολογίας τους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος σύντροφός της οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της γυναίκας στην Κυψέλη.

Τι ισχυρίστηκε ο 33χρονος

Σύμφωνα με τον αυτεπαγγέλτως διορισθέντα συνήγορο υπεράσπισης του Πολωνού δράστη, ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση. Σύμφωνα με τον ίδιο «ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια». Πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος » ήταν μετανιωμένος», ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε συμμετοχή η μητέρα του 7χρονου αγοριού.

Αποδοκιμασίες κατά την μεταφορά τους

Οι δυο τους, οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα. Οι κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με κόσμο να έχει μαζευτεί και να αποδοκιμάζει.

Το έγκλημα έγινε γνωστό το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν από λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας τον εφιάλτη που βίωνε το αγόρι και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το παιδάκι ζούσε μια κόλαση μέχρι την ημέρα που δολοφονήθηκε με τους αστυνομικούς να έχουν καταλήξει ότι ο 7χρονος είχε βασανιστεί ακόμα και λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments