Ελλάδα

Σοκ στα Φιλιατρά: Εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της

Σοκ στα Φιλιατρά: Εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της
Την καταγγελία στους αστυνομικούς έκανε ο ίδιος ο πατέρας των δύο κοριτσιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Φιλιατρά από την αποκάλυψη ότι μία 19χρονη μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της, εξέδιδε τη 14χρονη αδερφή της.

Την απίστευτη καταγγελία έκανε ο πατέρας των κοριτσιών στις 13 Φεβρουαρίου. Ο 43χρονος βουλγαρικής καταγωγής, πήγε στο αστυνομικό τμήμα στα Φιλιατρά, αφήνοντας άναυδους τους αστυνομικούς με τα όσα κατήγγειλε, ότι η μεγαλύτερη κόρη του εξωθούσε στην πορνεία τη μικρότερη αδερφή της

Σύμφωνα με το best-tv από τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως από την αστυνομική έρευνα η 19χρονη μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της εξέδιδαν την μόλις 14 ετών αδερφή της, έναντι χρηματικού αντίτιμου, σε άλλους αλλοδαπούς.

Μάλιστα τα μέχρι τώρα στοιχεία φανερώνουν συστηματική εξώθηση της 14χρονης σε πορνεία από τη μεγάλη αδερφή της και το σύντροφό της. Το απίστευτο αυτό γεγονός ξεκίνησε μια εβδομάδα πριν την καταγγελία ενώ ο πατέρας με το που το έμαθε έσπευσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και δεν δίστασε να καταγγείλει την ίδια του την κόρη!

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας. Η 14χρονη εξετάστηκε το παιδί από παιδοψυχολόγο όπου επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί. Απομένει το ιατρικό πόρισμα.

Οι δυο κατηγορούμενοι προσήλθαν στον Εισαγγελέα όπου ζήτησαν διορία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments