Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Μπιρτσέ μαθαίνει πως ο Ακίν ήταν αυτός, που της έστελνε τα δώρα

Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Μπιρτσέ μαθαίνει πως ο Ακίν ήταν αυτός, που της έστελνε τα δώρα
Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Αλέβ φοράει το δαχτυλίδι, που ο Σαφάκ αγόρασε για τη Ζουλιντέ, και πηγαίνει στο μαγαζί της κοπέλας για να την κάνει να θυμώσει.

Ελίφ – Επεισόδιο 1033

Η Μπιρτσέ μαθαίνει πως ο Ακίν ήταν αυτός, που της έστελνε τα δώρα. Η Μπιρτσέ θυμώνει επειδή έκανε κάτι τέτοιο πίσω από την πλάτη της και του παίζει ένα παιχνίδι. Του λέει πως έμαθε ποιος της έστελνε τα δώρα και πως είναι ο Σινάν, το αγόρι με το οποίο ήταν ερωτευμένη στο πανεπιστήμιο. Ο Ακίν γίνεται έξαλλος όταν το ακούει αυτός.

Ο Κερέμ χαίρεται να δουλεύει μαζί με την Ασλί και θέλει να είναι πάντα μαζί της. Η Χουμεϊρά θέλει και εκείνη να δουλέψει μαζί με την Ασλί και ο Κερέμ σκέφτεται τρόπους ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Η Παρλά συναντάει την Κιγιμέτ και της λέει πως θέλει να επιστρέψει στην έπαυλη αλλά φοβάται γιατί η Ματσιντέ δεν θα θέλει να της μιλήσει ξανά. Η Κιγιμέτ καταστρώνει τα σχέδιά της και η Παρλά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της ζητάει να συναντηθούν. Η Ματσιντέ δέχεται. Η Παρλά προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί έκανε ό,τι έκανε. Ενώ μιλάνε, η Κιγιμέτ τις παρακολουθεί κρυφά από το παράθυρο.

Ελίφ – Επεισόδιο 1033

Η Αλέβ φοράει το δαχτυλίδι, που ο Σαφάκ αγόρασε για τη Ζουλιντέ, και πηγαίνει στο μαγαζί της κοπέλας για να την κάνει να θυμώσει. Την ίδια ώρα όμως ο Σαφάκ αναζητά το δαχτυλίδι στο σπίτι. Η Αλέβ το βάζει κρυφά στη θέση του. Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει, ζητάει από τη Ζουλιντέ να συναντηθούν και εκείνη δέχεται…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments