Ελλάδα

Εφιάλτης για 11χρονη: Η ανήλικη είπε στη δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά

Εφιάλτης για 11χρονη: Η ανήλικη είπε στη δασκάλα της ότι ο θείος της την κακοποιεί σεξουαλικά
Ο άνδρας ήταν ανάδοχος γονέας της 11χρονης.

Σοκ στο Λασίθι, στην Κρήτη. Στη σύλληψη ενός 50χρονου Έλληνα για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένα κοριτσάκι 11 ετών, ορφανό από πατέρα, εκμυστηρεύτηκε την κακομεταχείρισή του από τον θείο του και τη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο στην δασκάλα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες από το σχολικό περιβάλλον της ανήλικης, που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει συμπεριφορά και ήταν συνεχώς θλιμμένη και κλεισμένη στον εαυτό της, βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στην δασκάλα του τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του θείου το τελευταίο διάστημα.

Η ίδια μάλιστα σόκαρε όταν ανέφερε πως ο άνδρας την κακοποιούσε και σεξουαλικά, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί ήταν πάντα νηστικό και απεριποίητο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του 58χρονου στο Λασίθι, μια παιδική ζωγραφιά στην οποία το 11χρονο κοριτσάκι αποτύπωσε την κακοποίησή του.

Στον εισαγγελέα

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, ενώ το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ αναμένεται να εξεταστεί τόσο από ιατροδικαστή όσο και από ειδικούς ψυχολόγους.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει κοντά του ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments