Ελλάδα

Φιλιατρά: Αποκαλύψεις σοκ για τη 14χρονη που εξέδιδε η αδερφή της – Της έδινε χασίς πριν τα ραντεβού

Φιλιατρά: Αποκαλύψεις σοκ για τη 14χρονη που εξέδιδε η αδερφή της – Της έδινε χασίς πριν τα ραντεβού
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά, όπου μια 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της μαζί με τον φίλο της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, έδιναν στο κορίτσι χασίς για να κάμπτουν την αντίστασή της.

Οι δύο συλληφθέντες χορηγούσαν χασίς στο ανήλικο κορίτσι πριν από τα ερωτικά ραντεβού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως προέκυψε μετά από κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της κοπέλας την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σχέδια του ζευγαριού. Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, η αδερφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments