Lifestyle

Ελένη Δήμου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο του φιλιού με τον Μαρίνο Κόνσολο στο J2US

Ελένη Δήμου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο του φιλιού με τον Μαρίνο Κόνσολο στο J2US

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram- eleni.dimou

Ελένη Δήμου: «Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει καλά».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης  15 Φεβρουαρίου η αγαπημένη ερμηνεύτρια  Ελένη Δήμου. Η σπουδαία τραγουδίστρια  μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us και το πήρε την απόφαση να πάει στο ριάλιτι μουσικής και να διαγωνισθεί.

Ελένη Δήμου: «Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους»

«Η οικογένεια μου το πήρε περίεργα. Ο σύζυγός μου με ρώτησε αν το σκέφτομαι και ήθελα και δεν ήθελα. Βασική μου προϋπόθεση για να δεχτώ την πρόταση του J2Us ήταν να έχω να παιδί που έστω να τραγουδάει να μην “α α α”. Μου έφεραν τρία παιδιά να ακούσω και έτσι διάλεξα τον Μαρίνο Κόνσολο», είπε.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Dimou (@eleni.dimou)

Στη συνέχεια απάντησε και για το περίφημο φιλί που αντάλλαξαν επί σκηνής: «Με τον Μαρίνο σε κάθε μας εμφάνιση παίζαμε ρόλους. Το φιλί ήταν αυθόρμητο, εμένα δεν με ενόχλησε, δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος».

Επίσης, αναφέρθηκε με θαυμασμό και στον άνδρα της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Dimou (@eleni.dimou)

«Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης»

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη. Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο. Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους. Είμαι αποφασισμένη», σημείωσε.

«Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης. Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments