Lifestyle

Η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλά για την πρώτη της φορά και για την αμφιλεγόμενη BDSM φωτογράφισή της

Η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλά για την πρώτη της φορά και για την αμφιλεγόμενη BDSM φωτογράφισή της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -rumerwillis

Ένας μεγαλύτερος άνδρας με εκμεταλλεύτηκε, είπε η 32χρονη Ρούμερ Γουίλις για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, που δεν ήταν και η ιδανική.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η Ρούμερ Γουίλις, η μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, για τη δύσκολη εφηβεία της ως παιδί δύο σταρ του κινηματογράφου στο «Red Table Talk» της Jada Pinkett Smith. Σε κλιπ της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας και πρόκειται να μεταδοθεί σήμερα, η Ρούμερ εμφανίζεται να μιλά συναισθηματικά φορτισμένη για το online bullying που δεχόταν από τα 14 της αλλά και για την πρώτη της φορά με έναν «μεγαλύτερο άνδρα» που την εκμεταλλεύτηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Η 32χρονη ηθοποιός εξήγησε πως η επικριτική στάση των media για την εμφάνισή της όταν είναι έφηβη, την έκανε να πιστεύει ότι άλλοι είχαν δικαίωμα πάνω στο κορμί της

«Έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι αν κάποιος με ήθελε σεξουαλικά ή αν αισθανόμουν ότι με ποθούσε, είχε δικαιώματα πάνω μου. Όταν ήμουν 14, επειδή αισθανόμουν τόσο ντροπιασμένη από όσα έγραφαν τα blog για την εμφάνισή μου, το πρόσωπό μου, που σκεφτόμουν πως, εάν με επιθυμεί κάποιος ερωτικά, τότε έχω αξία».

Σε ένα άλλο κλιπ του ίδιου επεισοδίου, η Γουίλις εξηγεί πώς η πίεση που αισθανόταν στα 18 για να κάνει σεξ την οδήγησε στο να επιτρέψει σε κάποιον να την εκμεταλλευτεί.

«Όταν έκανα για πρώτη φορά σεξ στα 18 μου χρόνια, με απασχολούσε περισσότερο η ντροπή που ένιωθα επειδή δεν το είχα κάνει μέχρι τότε. Δεν έπεσα θύμα κακοποίησης, δεν ήταν βιασμός, όμως δεν είπα και “ναι”. Δεν ήμουν ενθουσιασμένη με την προοπτική, αλλά δεν είπα και όχι. Απλά το άφησα να συμβεί. Εκείνος ήταν μεγαλύτερος και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, χωρίς να βεβαιωθεί [ότι το ήθελα]. Γι’ αυτό αισθάνομαι ότι πρέπει να φέρονται υπεύθυνα και οι άνδρες. Το “όχι” σημαίνει “όχι”, αλλά τι συμβαίνει αν δεν μπορείς να πεις “όχι”;».

View this post on Instagram

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Η απάντησή της στις αντιδράσεις για την BDSM φωτογράφιση

H Ρούμερ Γουίλις  στην εκπομπή «The Talk»  μίλησε για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε μια πρόσφατη φωτογράφιση της με BDSM θεματολογία.

View this post on Instagram

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

«Ένα κομμάτι μου αισθανόταν μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ήξερα ότι θα υπήρχαν πολλά σχόλια αλλά δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη για την αρνητικότητα που θα αντιμετώπιζα… ήταν πολύ σκληρό και αυτό ήταν που με ώθησε να γράψω περισσότερα πράγματα στο post, ενώ αρχικά είχα πρόθεση να δημοσιεύσω μόνο τις φωτογραφίες. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έγραφαν ότι πρέπει να ντρέπομαι, ότι αυτό που κάνω είναι αηδιαστικό και πως το bondage είναι επιζήμιο για τις γυναίκες που έχουν επιβιώσει από τραυματικές εμπειρίες. Από την άλλη μεριά, μια γυναίκα μου έγραψε ότι η ίδια είχε ζήσει μια τραυματική εμπειρία και πως το bondage τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της σεξουαλικότητάς της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments