Lifestyle

Λίτσα Γιαγκούση: «Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια, ο ένας ήταν άρρωστος και ο άλλος σε 8 μήνες έφυγε»

Λίτσα Γιαγκούση: «Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια, ο ένας ήταν άρρωστος και ο άλλος σε 8 μήνες έφυγε»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -litsagiagkousi

Λίτσα Γιαγκούση: «Ο πρώτος μου αδελφός ήταν αναμενόμενο να φύγει, ήταν άρρωστος και κάπου το περιμέναμε. Ο δεύτερος έφυγε ξαφνικά μέσα σε οχτώ μήνες. Και αυτό ήταν που μας αποτελείωσε».

Μια συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Λίτσα Γιαγκούση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια των δύο αδελφών της μέσα στο 2021, το πρόβλημα υγείας της αλλά και για μια πρόταση γάμου.

View this post on Instagram

A post shared by Litsa Giagkousi Official (@litsagiagkousi)

«Μέσα στο 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια, δυστυχώς. Ο πρώτος μου αδελφός ήταν αναμενόμενο να φύγει, ήταν άρρωστος και κάπου το περιμέναμε. Ο δεύτερος αδελφός μου έφυγε ξαφνικά μέσα σε οχτώ μήνες. Και αυτό ήταν που μας αποτελείωσε» είπε συναισθηματικά φορτισμένη η Λίτσα Γιαγκούση.

Το πρόβλημα υγείας

«Έχω ένα πρόβλημα στα μάτια και δε θέλω φώτα να με χτυπάνε, είναι οδυνηρό. Μετά από 10 χρόνια ανακάλυψα ότι το προκαλούσε ο θυρεοειδής» αποκάλυψε επίσης η Λίτσα Γιαγκούση.

Για τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν πάνω στη πίστα ανέφερε: «Πάνω στην πίστα έχω φάει τρομερές τούμπες. Μου έχει καρφωθεί τακούνι».

Όσο για την σχέση της με τον χρόνο; «Καλά τα πάω με τον χρόνο, δεν κάνω πολλά, μπότοξ έχω να κάνω 2-3 χρόνια, τα φοβάμαι τα πολύ παρεμβατικά».

Ελληνικό #MeToo

Για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου δεν ήταν ευφάνταστη, είμαστε πολλά χρόνια μαζί και απλά το κάναμε».

Σχετικά με το #metoo υπογράμμισε: «Εγώ δε δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, άξια να δημοσιοποιηθεί. Ήταν κάτι άσεμνο. Χαίρομαι που μιλάνε οι γυναίκες τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments