Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά: Η θρυλική φωτογραφία με το ανύπαρκτο στρινγκ που έμεινε στην ιστορία

Σοφία Χαρμαντά: Η θρυλική φωτογραφία με το ανύπαρκτο στρινγκ που έμεινε στην ιστορία
Η θρυλική φωτογραφία με το ανύπαρκτο στρινγκ που έμεινε στην ιστορία

Η Σοφία Χαρμαντά, το καλλίγραμμο μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή, που κάποιοι θέλουν να την αποκαλούν την Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες, κι όχι άδικα.

Με μεσογειακή ομορφιά και ένα καλλίγραμμο κορμί είναι από τις πλέον περιζήτητες, αφού βάζει φωτιά στις πασαρέλες με την εμφάνισή της, η οποία ξεφεύγει κατά πολύ από τα στερεότυπα των μοντέλων… αδύνατες έως καχεκτικές, χωρίς ίχνος καμπύλης…

Βέβαια όλα αυτά είναι γνωστά γι΄αυτούς που ασχολούνται με τον φαντασμαγορικό κόσμο της μόδας.

Η γνωριμία με τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» έγινε μέσα από τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Τζεράρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι για 1,5 χρόνο. Άλλωστε πώς να αντισταθεί ο ηθοποιός στην ελληνική γοητεία!

Αμέτρητες φωτογραφίσεις με μαγιό και εσώρουχα εκτινάσσουν το κασέ της και πιθανότατα και τον τραπεζικό λογαριασμό της, αλλά και  ο λογαριασμός της στο Instagram δεν πάει πίσω…

Η μελαχρινή καλλονή, σε άκρως αισθησιακές και αποκαλυπτικές πόζες με αισθησιακά εσώρουχα ή “εξαφανισμένα” στρινγκ στον ωκεανό των προσόντων της, όταν ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει τις ελληνικές ομορφιές, αποδεικνύει ότι δικαίως έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, αλλά χαρίζει και στους υπόλοιπους αξέχαστες στιγμές….που μένουν στην ιστορία ως θρυλικές και ασυναγώνιστες!

Δείτε εδώ γιατί η Σοφία “έκλεψε” τις εντυπώσεις στη θρυλική φωτογραφία που έμεινε στην ιστορία

Η πρώτη γνωριμία της Σοφίας με τον Τζέραρντ Μπάτλερ έγινε στις αρχές του 2019 και σε γενικές γραμμές κράτησαν χαμηλούς τόνους για τον περίπου 1,5 χρόνο που ήταν μαζί.

Η Σοφία Χαρμαντά εκανε τα πρώτα της βήματα στο «Πρωινό» με Σκορδά – Λιάγκα, ενώ στη συνέχεια δούλεψε για το «Blind taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Παράλληλα, σπούδαζε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, λίγους μήνες αργότερα, είναι αυτό που θ’ αλλάξει τη ζωή της, καθώς υπογράφει συμβόλαιο με το Νext, το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων του κόσμου, και αποκτά για ατζέντη τον μέντορα της Κέιτ Μος.

Η πρώτη της δουλειά, που την κάνει ευρέως γνωστή, είναι η διαφήμιση για τα αντηλιακά Coppertone.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments