Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης: Πλησιάζει το τέλος εποχής για Ντιέγκο Σιμεόνε!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Πλησιάζει το τέλος εποχής για Ντιέγκο Σιμεόνε!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi /Markos Chouzouris

Μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» φαίνεται πώς Ντιέγκο Σιμεόνε και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται στα "πρόθυρα" διαζυγίου

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το καλοκαίρι και ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλους τεχνικούς.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά γενική ομολογία είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τους «ροχιμπλάνκος» και μετράει δέκα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα Ισπανίας, φτάνοντας σε δύο τελικούς Champions League, κατακτώντας δύο Europa League μεταξύ άλλων.

Επειδή όλα έχουν ένα τέλος. Για τον «Τσόλο» η ολοκλήρωση αυτού του επιβλητικού κύκλου με τους Μαδριλένους, δεν αποκλείεται να έρθει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που ανοιχτά πλέον μεταδίδουν οι Ισπανοί.

Ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η τραγική φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος», έχει πείσει τους ιθύνοντες του κλαμπ πως πλέον έχει επέλθει κορεσμός. Έτσι δύσκολα θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο.

Στην χώρα της Ιβηρικής τονίζουν πως οι άνθρωποι της Ατλέτικο ήδη έχουν αρχίσει επαφές με άλλους προπονητές. Προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα που πλησιάζει.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments