Ελλάδα

Ίλιον: Συγκλονίζει η ηλικιωμένη για τα κλεμμένα τρόφιμα από σούπερ μάρκετ

Ίλιον: Συγκλονίζει η ηλικιωμένη για τα κλεμμένα τρόφιμα από σούπερ μάρκετ
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της ηλικιωμένης - Παύεται η δίωξή της μετά από παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης - Στο ίδιο μήκος και η εταιρία, μετά τον σάλο

Αίσιο τέλος όπως όλα δείχνουν έχε η περιπέτεια της ηλικιωμένης που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον νόμο όταν συνελήφθη να κλέβει από σούπερ μάρκετ στον Ίλιον, κρέας και τυρί αξίας 40 ευρώ. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε υπήρξε παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ σε ανακοίνωσή της και η εταιρία, αναφέρει ότι παύει κάθε νομική διαδικασία.

Η “εξομολόγηση” της ηλικιωμένης

«Είναι μια άτυχη στιγμή για εμένα, ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα μιλώντας στο DEBATER.

Όπως εκμυστηρεύτηκε το μόνο που την απασχολεί είναι να μην το μάθει η οικογένειά της γιατί ντρέπεται. “Δεν θέλω η οικογένεια μου να νιώσει ντροπή για αυτό… Είχα ανάγκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.Επιπλέον, η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως έχει χρέη και στερείται είδη πρώτης ανάγκης και συνέχισε: “Πήρα λίγο κρέας… Είχα σκοπό να τα επιστρέψω τα χρήματα μόλις έβρισκα ευκαιρία…”.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βάλει στην τσάντα της κρέας και τυρί, η αξία των οποίων ήταν περίπου 40 ευρώ. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ που ανήκει στη μεγάλη αλυσίδα των Lidl, την έπιασαν στα “πράσα” με την ηλικιωμένη να νιώθει μεγάλη ντροπή. Αν και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι το αντίτιμο η γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, η πλευρά του σούπερ μάρκετ ήταν ανένδοτη.

Η ηλικιωμένη κατέληξε στο Τμήμα όπου υποστήριξε ότι το έκανε από φτώχεια καθώς τη σύνταξη που παίρνει την δίνει σε δάνεια και δεν της μένουν χρήματα για να επιβιώσει. Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν και προσπάθησαν να πείσουν την άλλη πλευρά να αποσύρει τη μήνυση ώστε να λήξει το ζήτημα.

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας αποκάλυψε ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει. «Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός».

Παρέμβαση του υπουργείο Ανάπτυξης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις διαστάσεις που πήρε η ιστορία της ηλικιωμένης, υπήρξε παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης και του κου Γεωργιάδη ώστε να παύσει η δίωξη της γυναίκας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας, η οποία ξεκαθάρισε πως ο υπεύθυνος του καταστήματος προέβη σε όλες τις διαδικασίες όπως όφειλε, αλλά η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την ηλικιωμένη γυναίκα και δεν θα κινηθεί καμία νομική διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments