Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Μπιρτσέ παραδέχεται πως αγαπάει τον Ακίν και παίρνει κάποιες αποφάσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Μπιρτσέ παραδέχεται πως αγαπάει τον Ακίν και παίρνει κάποιες αποφάσεις
Ελίφ – Επεισόδιο 1033: Η Κιγιμέτ δεν αφήνει σε ησυχία τη Μελέκ και την Ελίφ. Συνέχεια τις υποψιάζεται και τις κατηγορεί για κάτι.

Ελίφ – Επεισόδιο 1033

Η Μπιρτσέ μένει στο σπίτι της Ασλί και συζητούν για τον Ακίν. Η Μπιρτσέ παραδέχεται πως αγαπάει τον Ακίν και παίρνει κάποιες αποφάσεις όπως να του φέρεται με ειλικρίνεια. Το επόμενο πρωί, η Μπιρτσέ τακτοποιεί το γραφείο του Ακίν και του αγοράζει τον αγαπημένο του καφέ. Ο Ακίν ξαφνιάζεται αλλά ενώ μιλάνε με τη Μπιρτσέ παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως η κοπέλα πέρασε το προηγούμενο βράδυ με τον Σινάν. Θυμώνει και φεύγει από το γραφείο.

Ο Κερέμ δεν επιστρέφει το βράδυ στην έπαυλη και η Ματσιντέ ανησυχεί. Ο Κερέμ έχει περάσει το βράδυ του στο γραφείο του στην εταιρία και το πρωί πηγαίνει να πάρει πρωινό με την Ασλί.

Ελίφ – Επεισόδιο 1033

Ο Σινάν, ο ξάδελφος της Μπιρτσέ, την επισκέπτεται στην εταιρία αλλά εκείνη δεν είναι εκεί. Ο Ακίν πιστεύει πως ο Σινάν είναι το αγόρι της Μπιρτσέ και είναι θυμωμένος.

Η Κιγιμέτ δεν αφήνει σε ησυχία τη Μελέκ και την Ελίφ. Συνέχεια τις υποψιάζεται και τις κατηγορεί για κάτι. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να οργανώσει ένα πάρτι έκπληξη για στην εταιρία για να χαρεί ο Κερέμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments