Lifestyle

Η Madonna κάνει ταινία για τη ζωή της και δημοσιεύει υλικό από τις οντισιόν

Η Madonna κάνει ταινία για τη ζωή της και δημοσιεύει υλικό από τις οντισιόν
Η βασίλισσα της ποπ θα σκηνοθετήσει την αυτοβιογραφία της.

Με έντονο το αίσθημα του ενθουσιασμού, η Madonna έχει ήδη ξεκινήσει τις οντισιόν για να επιλέξει την ιδανική ηθοποιό που θα την υποδυθεί στη νέα βιογραφική ταινία που ετοιμάζει εδώ και λίγο καιρό. Πρόσφατα, η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων στο οποίο χορεύει στο τραγούδι της “Burning Up”, ενώ απολαμβάνει τη διαδικασία της οντισιόν.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

“Οι οντισιόν για την ταινία μου είναι μία σουρεαλιστική εμπειρία, όμως απολαμβάνω να χορεύω τα κλασσικά τραγούδια”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ τη βλέπουμε να διασκεδάζει στο making of του πρότζεκ της.

Η Madonna είχε δείξει ενδιαφέρον για την ηθοποιό Florence Pugh να την ενσαρκώσει

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Madonna που χαρακτήρισε τη διαδικασία της αυτοβιογραφίας της θεραπευτική, είχε ανακοινώσει πως ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το σενάριο, στο οποίο τη βοήθησε η Erin Cressida Wilson, η σεναριογράφος της ταινίας “The Girl on the Train”.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Σχετικά με το ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την σούπερ σταρ, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Η Madonna είχε δείξει ενδιαφέρον για την ηθοποιό Florence Pugh να την ενσαρκώσει, λέγοντας πως θα χαιρόταν, αν δεχόταν, ενώ και το όνομα της κόρης της, Lourdes Leon, βρίσκεται ανάμεσα στα επικρατέστερα.

Η πρόσφατη συνάντησή της με τη Julia Fox, την πρώην σύντροφο του Kanye West, έκανε τους φαν να πιστέψουν ότι και εκείνη έχει μία ευκαιρία, αφού στη λεζάντα της η σούπερ σταρ έγραψε: “πήγα για φαγητό με τη Julia για να συζητήσουμε για την ταινία μου”, όμως κατά πάσα πιθανότητα ίσως αναλάβει τον ρόλο της επιστήθιας φίλης της Madonna και ηθοποιού, Debbie Mazar, με την οποία η Fox μοιάζει αρκετά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments