Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: «Εγκλωβισμένος» στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λόγω τυφώνα

Βαρβιτσιώτης: «Εγκλωβισμένος» στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λόγω τυφώνα

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

"Θύμα" της κακοκαιρίας Γιούνις ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος "εγκλωβίστηκε" στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Περιπέτεια για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λόγω καιρού!Η κακοκαιρία Γιούνις έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία αλλά και στο Βέλγιο. Όπως αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο τυφώνας  που πλήττει την περιοχή προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις, και παραμένει άγνωστο αν και πότε θα πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Kαθυστέρηση σε όλες τις πτήσεις στις Βρυξέλλες λόγω τυφώνα που πλήττει την ευρύτερη περιοχή. Άγνωστο πότε και εάν θα ταξιδέψουμε σήμερα».

Γερανός έπεσε στη στέγη νοσοκομείου στο Βέλγιο

Θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν έως και τα 130 χλμ την ώρα σάρωσαν την πόλη Τουρνέ στο Βέλγιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας γερανός να να πέσει πάνω στη στέγη ενός νοσοκομείου, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θανάτους, αν και ΜΜΕ στο Βέλγιο μετέδωσαν πως υπάρχουν τραυματίες, χωρίς να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται η κορυφή του γερανού να έχει πέσει πάνω στη στέγη του νοσοκομείου και να έχει διαπεράσει το ταβάνι του τελευταίου ορόφου.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας έφηβος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τον χτύπησε το κλαδί ενός δέντρου που έπεσε, ενώ έτρεχε στην πόλη Μένεν, κοντά στα γαλλικά σύνορα. Από την καταιγίδα έχουν προκληθεί προβλήματα στις συγκοινωνίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments