Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Το ακατάλληλο σκύψιμο που έγραψε ιστορία

Ελεονώρα Μελέτη: Το ακατάλληλο σκύψιμο που έγραψε ιστορία
Το ακατάλληλο σκύψιμο της γνωστής παρουσιάστριας που έγραψε ιστορία

Η Ελεονώρα Μελέτη διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία στην τηλεόραση, με επιτυχία σε όσες τηλεοπτικές «ζώνες» κι αν δοκιμάστηκε…

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, όταν δεν βρίσκεται στα στούντιο και μπροστά από τις κάμερες, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Διαθέτει άλλωστε ένα καλλίγραμμο κορμί, αποτέλεσμα της συστηματικής ενασχόλησής της με τον αθλητισμό σε διάφορες μορφές του, που περιλαμβάνουν από σκι μέχρι καταδύσεις. Συχνές είναι οι αναρτήσεις της από διάφορες αθλητικές δραστηριότητές της, οι οποίες γίνονται δημοφιλείς.

Η Ελεονώρα Μελέτη , ωστόσο σε μία συγκεκριμένη μερίδα  ανδρών, «πράσινων» συναισθημάτων (για όσους δεν καταλάβουν εννοείται ο Παναθηναϊκός) έγινε ιδιαίτερα αγαπητή, μένοντας βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους. Τι κι αν πέρασαν πολλά χρόνια… κάποια πράγματα μένουν…αξέχαστα!

Τη σεζόν 2013-14 η  εντυπωσιακή παρουσιάστρια, έδινε το «παρόν» σε αγώνες μπάσκετ, ιδιαίτερα της Euroleague.

Σε ένα τέτοιο λοιπόν παιχνίδι, η Ελεονώρα, ήταν λίγο απρόσχετη, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όχι και τόσο. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα παρατηρητικοί…

Εντόπισαν την ξανθιά παρουσιάστρια και εστιάσαν επάνω της περιμένοντας μάλλον τη «λάθος» κίνηση, η οποία ως δια μαγείας…συνέβη!

Η Ελεονώρα έσκυψε και το βαθύ ντεκολτέ στο μπλουζάκι της άφησε σχεδόν ακάλυπτο το πληθωρικό στήθος της.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη, αλλά “πέρασε” στην ιστορία ως αξέχαστη!

Δείτε το ακατάλληλο σκύψιμο που έγραψε τη δική του ιστορία

Η Ελεονώρα Μελέτη, χαρακτηρίζεται από τον αυτοσαρκασμό της και διαθέτει χιούμορ. Όταν λοιπόν αργότερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού της ζήτησαν να επαναλάβει την επική εμφάνισή της, εκείνη απλά τους αποστόμωσε …με ένα άλλο πιο συντηρητικό μπλουζάκι στον οποίο έγραφε την απάντησή της στην απαίτησή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments