Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE: Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την κούπα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE: Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την κούπα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE: Με 81-73 επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι του Παναθηναϊκού και κατέκτησαν την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με μία φοβερή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 81-73 στον τελικό του Final Four στο Κύπελλο μπάσκετ και σήκωσε την πρώτη κούπα της σεζόν στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης.

Πως είχαν φθάσει μέχρι τον τελικό

Άνετη νίκη με 85-68 πήρε και ο Παναθηναϊκός επί του Προμηθέα Πάτρας, παρότι βρέθηκε να χάνει με 14 πόντους στην πρώτη περίοδο. Οι Πειραιώτες δίνουν το “παρών” στη διοργάνωση μετά από δύο χρόνια απουσίας, αφού ο οικειοθελής υποβιβασμός τους στην Α2, οδήγησε την ομάδα και εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας. 

 (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Για την αναμέτρηση

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος για τριάντα λεπτά, βρέθηκε μπροστά στο σκορ ακόμα και με 12 πόντους, ενώ έκλεισε την τρίτη περίοδο στο +9 (67-58). Ωστόσο, ο Ολυμπιακός επιστράτευσε την άμυνα του στην τελευταία περίοδο, “έδεσε” τα χέρια των παικτών του Πρίφτη και κατάφερε να κάνει μία φοβερή ανατροπή, φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα καλάθι στην τέταρτη περίοδο! Πέτυχε μόλις 6 πόντους κι αυτοί ήρθαν από βολές στο φινάλε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments