Διεθνή

Ουκρανία: Άγριο ξύλο στον «αέρα» εκπομπής – Στα χέρια δημοσιογράφος και φιλορώσος πολιτικός

Ουκρανία: Άγριο ξύλο στον «αέρα» εκπομπής – Στα χέρια δημοσιογράφος και φιλορώσος πολιτικός
"Μαλλιά κουβάρια" σε τηλεοπτική εκπομπή για τα "μάτια" του Πούτιν - Δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό

Μάρτυρες ενός απίστευτου καυγά σε “ζωντανή” μετάδοση έγιναν οι τηλεθεατές εκπομπής της ουκρανικής τηλεόρασης, όταν δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό.

Ο δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον φιλορώσο πολιτικό και μετά προχώρησε σε κεφαλοκλείδωμα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις ενέργειες του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.

Ο Σούφριτς ρωτήθηκε εάν ο Πούτινείναι δολοφόνος και εγκληματίας. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι που ας αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας». Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο επέκρινε την απάντησή του κάνοντας λόγο για «Ρώσο πράκτορα στο στούντιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments