Πολιτισμός

Η Βαϊόλα Ντέιβις γίνεται Μισέλ Ομπάμα: Η σειρά «The First Lady» για τις Πρώτες Κυρίες

Η Βαϊόλα Ντέιβις γίνεται Μισέλ Ομπάμα: Η σειρά «The First Lady» για τις Πρώτες Κυρίες
Τα φώτα στρέφονται σε τρεις συζύγων Αμερικανών προέδρων. Πρωταγωνιστούν επίσης η Μισέλ Φάιφερ και η Τζίλιαν Άντερσον.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις, όπως επίσης η Μισέλ Φάιφερ και η Τζίλιαν Άντερσον είναι οι τρεις πρωταγωνίστριες στη νέα σειρά του δικτύου Showtime με τίτλο «The First Lady», η οποία φιλοδοξεί να αφηγηθεί τη ζωή πίσω από τους προβολές τριών γυναικών που άφησαν το στίγμα τους στον Λευκό Οίκο: της Μισέλ Ομπάμα, της Μπέτι Φορντ και της Έλινορ Ρούσβελτ.

«Δεν θέλω σε τέσσερα χρόνια να κοιτάξω πίσω και να αναρωτηθώ τι έγινα ζώντας σε αυτό το σπίτι» λέει η Ντέιβις απευθυνόμενη στον Μπαράκ Ομπάμα

Η Ντέιβις αναλαμβάνει το ρόλο της Ομπάμα και το πρώτο πλάνο του τρέιλερ ανοίγει με τη Μισέλ Ομπάμα να ποζάρει στη ζωγράφο Έιμι Σέραλντ για το επίσημο πορτρέτο της ως Πρώτη Κυρία.

«Δεν θέλω σε τέσσερα χρόνια να κοιτάξω πίσω και να αναρωτηθώ τι έγινα ζώντας σε αυτό το σπίτι» λέει η Ντέιβις απευθυνόμενη στον Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο υποδύεται ο πρωταγωνιστής της σειράς «The Handmaid’s Tale» (Η Ιστορία της Θεραπαινίδας), Ο.Τ. Φαγκμπένλι.

Αμέσως μετά, έρχονται σε πρώτο πλάνο η Φορντ της Φάιφερ και η Ρούσβελτ της Άντερσον, καθώς κάθε FLOTUS προσπαθεί να αυτοπροσδιοριστεί σε έναν ρόλο που εξ ορισμού ζητά να είναι το δεύτερο βιολί. Η Ομπάμα της Βαϊόλα Ντέιβις, ωστόσο, αρνείται την πίεση να γίνει η «Μαύρη Μάρθα Στιούαρτ», επιμένοντας ότι θα επιλέξει η ίδια την ομάδα της και τους στόχους της.

Καθώς το τρέιλερ γυρίζει στο παρελθόν, η Φάιφερ συγκρούεται με τον πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ (Άαρον Έκχαρτ) καθώς η Πρώτη Κυρία βρίσκεται σε ένα σπιράλ κατάχρησης ουσιών. Η ευαισθητοποίηση της σχετικά με τον εθισμό, παραμένει σημείο αναφοράς για την κληρονομιά της Μπέτι Φορντ.

Εντωμεταξύ, η Ρούσβελτ της Τζίλιαν Άντερσον, επιμένει να διατηρήσει την αυτονομία στον γάμο της με τον πρόεδρο Φραγκλίνο Ντ. Ρούσβελτ (τον οποίον υποδύεται ο Κίφερ Σάδερλαντ), καθώς ξεκινά όπως όλα δείχνουν σεξουαλική σχέση με τη φημολογούμενη αγαπημένη της Λορίνα Χίκοκ, την οποία υποδύεται η Λίλι Ρέιμπ.

Όπως αναφέρεται στη σύνοψη η σειρά The First Lady είναι μία νέα αφήγηση για τους ηγέτες των ΗΠΑ «μέσα από το βλέμμα των γυναικών που βρέθηκαν στην καρδιά του Λευκού Οίκου. Στην ανατολική πτέρυγα πολλές από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ιστορίας που άλλαξαν τον κόσμο και παρέμειναν κρυφές από τη δημόσια θέα, ελήφθησαν από τις χαρισματικές, περίπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής».

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου στο Showtime

Δημιουργός της σειράς είναι ο Άαρον Κούλεϊ και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Σούζαν Μπίερ, σε μία σειρά που υπόσχεται να εξιστορήσει την «προσωπική και την πολιτική ζωή τριών μοναδικών, αινιγματικών γυναικών και των οικογενειών τους, ακολουθώντας την πορεία τους στην Ουάσιγκτον, γυρίζοντας στο παρελθόν τους και ακολουθώντας τες πέρα από τον Λευκό Οίκο, στις καλύτερες στιγμές τους».

Εκτός από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες και τους ηθοποιούς που υποδύονται τους συζύγους τους, θα δούμε επίσης τις Ντακότα Φάνινγκ, Ρεγκίνα Τέιλορ, Τζούντι Γκριρ και Έλεν Μπέρνστιν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments