Διεθνή

Πούτιν: Πώς «ντρόπιασε» τον αρχικατάσκοπό του μπροστά στις κάμερες

Πούτιν: Πώς «ντρόπιασε» τον αρχικατάσκοπό του μπροστά στις κάμερες
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα και κυριολεκτικά "ντρόπιασε" τον επικεφαλής της ρωσικής κατασκοπείας παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων

Ιδιαίτερα ντροπιαστική ήταν η συμπεριφορά του προέδρου Πούτιν προς τον επικεφαλής της ρωσικής κατασκοπείας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου ασφαλείας της χώρας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Πούτιν φάνηκε να εκνευρίζεται εξαιτίας δηλώσεων του Ναρίσκιν, τις οποίες θεώρησε μπερδεμένες, και του ζήτησε να μιλήσει πιο απλά και ξεκάθαρα, με ένα «ναι ή όχι» όσον αφορά τον αν υποστηρίζει την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ντονμπάς.

Τα ρωσικά μέσα γράφουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έγραψε όλη την ομιλία μόνος του — και τα δυτικά μέσα σημειώνουν ότι ο Πούτιν εμφανίστηκε χτες ως ένας ηγέτης που παίρνει τις αποφάσεις μόνος του.

Ο Σεργκέι Εβγκένεβιτς, επικεφαλής της Ρωσικής κατασκοπίας Εξωτερικού, βρέθηκε σε αμηχανία όταν ακολούθησε ο εξής διάλογος με το Ρώσο πρόεδρο:

Εβγκένεβιτς: «Θα στηρίξω την πρόταση αναγνώρισης»

Πούτιν: «Θα στηρίξεις ή στηρίζεις; Μίλα ευθέως, Σεργκέι Εβγκένεβιτς»

Εβγκένεβιτς: «Στηρίζω την πρόταση»

Πούτιν: «Πες, ναι ή όχι;»

Εβγκένεβιτς: «Στηρίζω την πρόταση για να ενταχθούν στη Ρωσική ομοσπονδία οι Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ»

Με ένα μειδίαμα στα χείλη ο Πούτιν έσπευσε να διορθώσει τον ξαφνιασμένο αξιωματούχο του, λέγοντάς του ότι βρίσκεται εκτός θέματος, καθώς η προσάρτηση δεν ήταν το ζητούμενο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments